Gråtkvalt Johaug måtte støttes ut av pressekonferansen

SOTSJI (Dagbladet): Therese Johaug måtte se seg slått av både Bjørgen, Kalla og Weng på dagens åpningsdistanse i OL, men deTherese etter målgang i den strålende sola i Sotsji.

- Jeg hadde jo som mål å være med å kjempe om medalje, men når Kalla gikk på slutten der og fikk med seg Marit, så hadde de et gir jeg ikke hadde. Da skjønte jeg fort at jeg måtte konsentrere meg om bronsemedaljen. Heidi var rett og slett bedre enn meg i spurten, så i dag var jeg ikke bedre, sa en gråtkvalt Johaug til pressen etter løpet.

Det var ikke lett for Johaug å snakke om dette i pressesonen etter rennet. Etter drøye to minutter ble hun ledsaget ut av landslagstrener Egil Kristiansen.

I går kveld samlet hele det norske landslaget seg etter nyheten om at Astrid Uhrenholdts bror var død. Samholdet i den norske troppen er så tett, at nyheten var tung å bære for alle i den norske leiren.

Johaug forsøkte så godt hun kunne å tenke på løpet, men spesielt etter løpet tok følelsene nesten overhånd for Therese. Hun kjente også Jacobsens bror godt.

- Det har selvsagt vært utrolig tøft for alle, spesielt i det norske teamet, etter at vi fikk den utrolig triste beskjeden i går. Man får mange tanker som svirrer rundt i hodet, og man finner fort ut at skirenn er ikke det viktigste når sånne ting skjer. Vi prata mye med Astrid, og vi fant ut av vi skulle gå for henne, og vi skulle gå for broren hennes, Sten Anders, i dag. Og det gjorde vi alle sammen.

- Jeg syns Astrid er vanvittig tøff som takler denne situasjonen så bra som hun kan, når sånne ting skjer. Hun er en utrolig tøff jente, og de var bestevenner, hun og Sten Anders, så det er klart det er utrolig tøft.

Saturday, February 8th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments