Gikk en tur langs Mjøsa da de tok bildet som gjør at folk kler av seg over hele verden

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): – Vi begynte bare for moro skyld, helt spontant, sier Ingvild Marstein Olsen til Dagbladet.

Siden begynnelsen av 2013, har de tre eventyrlystne skolevenninnene Oliva Edginton (20), Lydia Buckler (21), og Ingvild Marstein Olsen (20), fått over 8000 følgere på Facebook og Instagram med sitt «The Topless Tour»-prosjekt.

At det blir flere følgere de nærmeste dagene må de tre jentene nok regne med. Denne uka har også britiske medier oppdaget toppløstrenden jentene har startet.

Tur langs Mjøsa

Marstein Olsen er fra Brumunddal i Hedmark, og møtte sine to engelske venninner i London der de går andreåret på danselinja på Trinity Laban.

- Vi gikk langs Mjøsa, og fant ut at vi skulle ta et toppløsbilde. Så lagde vi en profil på Instagram og la det ut. Da begynte folk å sende inn bilder, sier hun.

Positiv respons

Ettersom de tre liker å reise, har det etter hvert blitt mange motiver fra mange ulike land. Mjøsa har fått følge av Oslo, New York, Manchester, Berlin og London.

Om du trodde du skulle få toppløsbilder forfra, er du på feil sted. Bildene er tatt med ryggen til, og bakgrunnen er vel så viktig.

- Mange har kontaktet oss og skrevet at de synes det er morsomt, og at det er bra at de kan få vise hvem de er, uavhengig av kjønn og størrelse på kroppen, sier Marstein Olsen.

For det er ikke lenger bare de tre som har bilder på profilen. Mange sender inn egne toppløsbilder.

- Etter at vi fikk en egen mail kommer stadig flere. Vi legger ut så mange vi kan, forteller Marstein Olsen.

28 land

Budskapet med de nå over 200 bildene er å spre glede:

- Det er bare for moro skyld. Dele at vi har det moro med venner i naturen og ute i verden, og vise at kroppen er en naturlig ting, sier hun til Dagbladet.

Nå brer trenden seg over hele verden. Med de innsendte bidragene har The Topless Tour-pofilene på Facebook og Instagram nå toppløsbilder fra 28 land – alt fra USA og Australia til Pakistan og Palestina, skriver Daily Mail.

Til den britiske avisa, sier venninna Olivia Edginton:

- «The Topless Tour» handler om å åpne hjertet mot verden. Det høres kanskje litt «cheesy» ut, men du får virkelig kontakt med mennesker du elsker. Familiene og vennene våre støtter oss. De fleste av dem har selv delt egne bilder.

Tuesday, May 27th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments