Giftet seg «usett»: – Fikk panikk og begynte nesten å gråte

Å gifte seg med noen man aldri har møtt før er uten tvil en spesiell situasjon. I TVNorge-serien «Gift ved første blikk» møter seerne tre par som skal gifte seg med hverandre, uten å vite hvem partneren er.

Annabelle Bauer (28) er én av deltagerne i programmet, der ekspertene velger ut partneren Vebjørn Tveiterås for henne. Hun forteller at de siste minuttene før vielsen var vanskelige.

- Det er en veldig spesiell situasjon. Produksjonen hadde plassert meg på et rom sammen med en venninne, og der satt vi i mange timer, slik at jeg ikke skulle se Vebjørn. Nervene var ganske ille, men jeg var egentlig veldig rolig fram til den siste halvtimen. Men så begynte jeg å tenke på ting som: Hva om vi ikke har noe kjemi? Hva om vi ikke liker hverandre? Da fikk jeg panikk og begynte nesten å gråte, sier hun til Seoghør.no.

- Ikke ordentlig

I programmet skal parene leve sammen som mann og kone i fire uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis, så har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, blir de skilt.

For Annabelle sin del hadde venner og familie møtt opp for å se 28-åringen stå hvit brud.

- På en måte føltes det ikke som et ordentlig bryllup, forteller hun.

Men da hun endelig fikk møte sin utkårede partner, roet nervene seg.

- Jeg ble rolig av å se ham, og han ga meg en klem. Det var en lettelse å endelig få møtt ham. Det var jo bare vi to som skjønte hvordan dette var, sier hun til Seoghør.no.

- Var låst

Bauer har stor forståelse for at det å gifte seg med en vilt fremmed person, er en drastisk måte å skulle finne kjæreste på.

- Å være med på noe sånt, er ikke noe som ville passet for alle. Det forstår jeg godt. Grunnen til at jeg ville være med var håpet om å finne en kjæreste. Jeg var litt låst i mitt eget mønster, så jeg tenkte det var et bedre utgangspunkt å la ekspertene velge ut en for meg, enn at jeg skulle velge selv.

«Gift ved første blikk» har premiere onsdag klokken 20.30 på TVNorge.

Wednesday, October 15th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments