Gangsterkongen Mille Markovic skutt og drept

(Dagbladet): Mille Markovic (52) ble i dag funnet død i Ulvsunda like utenfor Stockholm. Han skal ha blitt skutt i hodet og drept,  melder Expressen.

Han skal ha blitt funnet i en bil. Meldingen om skyting kom inn til politiet klokka 18.14, og en hvit bil med lyktene avslått skal ha blitt sett forlate stedet der han ble funnet.

Ifølge Expressen skal vitner ha hørt flere skudd bli avfyrt. Politiet har ennå ikke pågrepet noen for skyteepisode. Politet er nå på åstedet og gjør undersøkelser.

Vitner hadde også sett personen, som Expressen, mener er Markovic, sittende i en bil på industriområdet.

Politiet er også på jakt etter bilen som skal ha kjørt vekk fra åstedet.

Dømt flere ganger

Markovic kom til Sverige fra det daværende Jugoslavia i 1982. Han er tidligere proffbokser, og har i lang tid vært en kjent maktperson i Stockholms underverden.

Han er blant annet dømt for mishandling, utpresning, skattekriminalitet, brudd på våpenloven, trusler og narkotikakriminalitet.

10. mai 2012 avfyrte en hettekledd mann skudd mot inngangen til strippeklubben Privé. Det ble løsnet flere skudd mot klubben samme kveld, uten at noen kom til skade.

Markovic lå i en maktkamp om strippeklubben med Michael Badelt som Markovic hevdet han ikke hadde fått betalt for.

Markovic ble pågrepet for skytingen. Under rettssaken holdt imidlertid hovedvitnet i saken seg taus, og Markovic gikk ut som en fri mann.

Kongelig feide

16. desember 2011 publiserte Dagbladet og Expressen bilder framsatt av Markovic, som angivelig skal vise et over 20 år gammelt bilde av  kong Carl Gustaf omsvermet av en rekke lettkledde damer.

Han rystet det svenske kongehuset.

- Jeg vet at bildene er ekte, sa Markovic til Expressen  den gangen.

Etter utgivelsen av boka «Den motvillige monarken» var  kong Carl Gustaf vært i hardt vær. I boka, der Markovic er en av kildene, beskyldes kongen for å ført dronning Silvia bak lyset med en elskerinne, og for å ha vært til stede på sexfester og strippeklubber hvor han har sett på lesbesex.

Expressen avslørte seinere at Markovics bilder var forfalskede.

Thursday, January 23rd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments