- Fullstendig utbrent

(Dagbladet): I 2010 ble den britiske artisten og «X-Factor»-dommeren Cheryl Fernandez-Versini (31) rammet av den alvorlige tropesykdommen malaria.

Det skulle ta flere uker før 31-åringen, som ble smittet under et Tanzania-besøk, ble klar over diagnosen.

Utbrent

Først da hun kollapset to ganger på én dag, under en fotoseanse og midt i en «X-Factor»-audition, ble det slått alarm.

Stjerna ble senere lagt inn på sykehus, der hun fikk påvist væske i lungene, noe som tyder på at man har den mest dødelige formen. På et tidspunkt fikk hun beskjed om at hun hadde 24 timer igjen å leve.

Likevel valgte den berømte artisten å vende tilbake til rampelyset bare én måned etter kollapsene.

Da hun gikk tilbake i jobben som «X-Factor»-dommer, gikk 31-åringen på en smell.

– Jeg var fullstending utbrent, og skulle tatt mer hensyn når det kom til å roe ned. Jeg ble syk, og i stedet for å ta meg fri, så tenkte jeg bare «Nei, nei, jeg skal tilbake på jobb», sier Fernandez-Versini til Sunday Mirror.

Trengte mer ro

Stjerna innrømmer overfor avisa at hun samme år tok seg vann over hodet etter den svært offentlige utroskapsskandalen med eksmannen Ashley Cole, i en tid der hun egentlig trengte å komme til hektene.

- Jeg trengte tid på å vokse, i ro og stillhet. Det å være borte ga meg muligheten til å nyte de enkle tingene i livet, som å leke med hundene mine Buster og Coco, forteller hun.

I fjor sjokkerte Fernandez-Versini en hel nasjon da hun viste fram sitt nye tatoveringstilskudd, en diger rosetatovering godt synlig på store deler av popstjernas rumpe og rygg.

Senere forklarte hun at det var malaria-utbruddet som fikk henne til å legge seg under nåla.

- Etter sykdommen skjønte jeg at livet faktisk er alt for kort. Derfor lagde jeg en liste over ting jeg ville gjøre før jeg dør, og tatoveringen var en av dem, opplyste hun til talkshow-verten Graham Norton .

Wednesday, October 8th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments