Franskmann siktet for kubein-angrep hevder han forsvarte seg

Mandag blir den siktede 26-åringen høyst sannsynlig framstilt for varetektsfengsling, opplyser politiadvokat Duc Nguyen til NTB.

– Han har vært i avhør, og han nekter straffskyld for det han er siktet for. Han sier det var i selvforsvar, forteller politiadvokaten.

Motanmeldelse

Franskmannen har i avhør uttalt at han vil gå til motanmeldelse mot de to håndverkerne han er siktet for legemsbeskadigelse mot i byfjellene i Bergen.

Sent lørdag kveld ble den siktede mannen utskrevet fra Haukeland universitetssjukehus – hvor han ble behandlet for lettere skader – og overført til arresten i Bergen.

Det ble også gjort forsøk på å gjøre avhør av mannen på sykehuset lørdag, men dette ble ikke gjennomført på grunn av mannens daværende helsetilstand. Mannen har opplyst at han er turist og på reise i Norge.

Med kubein

Det ble først meldt at mannen angrep de to arbeiderne ved hytta med kniv, men ifølge Bergens Tidende var det et kubein franskmannen brukte. Mannen hadde brutt seg inn og gjemte seg i hytta da arbeiderne skulle begynne på dagens oppdrag, ifølge dem. De skal ha latt ham være i hytta, som eies av Nordnes Idrettslag, fordi det regnet.

Ifølge Bergensavisen er dette ikke første gangen at franskmannen har brutt seg inn og oppholdt seg i hytta. Forrige gang fikk en kvinnelig dugnadsarbeider hjelp av forbipasserende til å få mannen ut.
NTB

Sunday, August 3rd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments