Fotballstjernene skapte ny trend etter sjokket i Brasil

(Dagbladet): Vi hadde den følelsen i går. Da Tyskland banket inn fire mål på kort tid – og du ikke helt visste hva du skulle tro, gjøre eller si.

Overkjørselen startet en ny trend, skapt av  tidligere Everton-spiller Tim Cahill.

Han greide ikke å tro at det som skjedde på banen i Belo Horizonte var sant.

Selfie-trend

- Wow, dette er galskap. Når skal Brasil starte kampen? skrev Cahill mens han postet en selfie hvor han måpte mot TV-en med hånda foran munnen med et ansikt i sjokk.

På kort tid fikk spissen svar på tiltale fra en rekke supportere og kjendiser.  Alle med det samme utrykket døpt «Timcahilling».  Blant de som svarte var den midlertidige Chelsea-spissen Romelu Lukaku.

- Herregud, skrev Lukaku.

I morgentimene finner du flere hundre svar hvis du søker på #timcahilling på Twitter. Flere kjendiser har kastet seg på bølgen.

Hetset

Den som virkelig fikk gjennomgå i går og i dag, er spissen Fred. Selv om laget slapp inn sju mål, ble Fred selve symbolet på fiaskoen.

Allerede før start kom pipekonserten i retning mannen med barten. Og bedre ble det ikke ut over i kampen. Til og med da Fred ble byttet av banen, fortsatte pipekonserten når produceren viste fram Fred på benken.

- Det er upatriotisk. De begynte å pipe på Fred før kampen. Det startet et negativt trykk, sier statsminister Erna Solberg til Dagbladet. 

- Det er stakkarslig å la det gå ut over en person. Det er helt feil, sier fotballekspert Petter Veland til Dagbladet.

Wednesday, July 9th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments