Forsøker å få liv i lille Sebastian på motorveien

(Dagbladet): Pamela Rauseo (37) og hennes fem måneder gamle nevø Sebastian de la Cruz satt og stampet i Miami-trafikken i USA da plutselig det lille barnet gikk fra å skrike høyt til å bli fullstendig stille.

- Da han stoppet å gråte følte jeg at noe var galt. Det var som en magefølelse, sier Pamela Rauseo til avisa New York Daily News.

En fotograf i avisa Miami Herald sto i samme bilkø og fikk med seg dramatikken som oppsto på motorveien i går ettermiddag. Kvinnen hoppet ut av bilen med babyen og skrek etter hjelp. Den begynte å bli blå i ansiktet.

- Jeg hørte skrik og så en kvinne hoppe ut av bilen og skrek at babyen ikke fikk puste, sier fotografen Al Diaz til egen avis.

Lucila Godoy (34) forlot sin tre år gamle sønn i bilen, løp til stedet og startet å gi barnet livreddende hjelp. Fotografen løp også bort og forsøkte å skaffe hjelp. Han fikk tak i en politimann som kom raskt til stedet og overtok hjerte- lungeredningen, skriver avisa.

- Jeg løftet han opp og ned i lufta. Han startet å puste og gråte, sier politimannen Amauris Bastidas.

Men babyen mistet pusten igjen. To brannmenn kom til stedet og sjekket at gutten hadde frie luftveier. Gutten, som ble født for tidlig, ble fraktet til sykehus. Tilstanden hans skal være stabil opplyser sykehuset talsmann til avisa New York Daily News.

Tanta Pamela Rauseo var på vei hjem fra en legesjekk med gutten etter at han hadde hatt pusteproblemer siden januar etter en kraftig forkjølelse. Hun synes bildene av henne og den livløse gutten er skremmende.

- Det minner en på hvor enkelt vi kunne ha mistet ham. Jeg føler jeg gjorde det jeg måtte gjøre. Jeg gjorde bare det alle ville gjort i den situasjonen, sier kvinnen, som roses for sin livreddende innsats på motorveien.

Friday, February 21st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments