Forbannet over at den yngre kjæresten hennes kalles et barn

(Dagbladet): Det har ikke gått upåaktet hen, at Sveriges krimdronning har fått seg ny kjæreste, etter at hun og ektemannen Martin Melin (47) gikk hver til sitt i januar i år.

Den utkårede er den tretten år yngre MMA-bokseren Simon Sköld (27). Helt siden forholdet ble offentliggjort i sommer, har aldersforskjellen mellom de to vekket oppsikt.

Nå har Camilla Läckberg fått nok.

- Prøver å latterliggjøre

- Det har overrasket meg at det blitt så mye styr rundt det. Det har fått spalteplass, og folk kommenterer det på Intagram. Fra et kjønnsperspektiv, blir jeg litt irritert, for det blir ikke like mye oppstyr når det går den andre veien. Da gjør ingen noe stort ut av det, sier Läckberg i det svenske programmet «Hellenies hörna», ifølge Expressen.

Hun fortsetter:

- Bare fordi jeg er en kvinne, og har en mann som er litt yngre, så blir det en gigantisk nyhet. Kommentarene er ofte av den spydige sorten. Og det jeg liker misliker mest, er at man forsøker å bagatellisere og fordumme Simon. Han kalles for et barn i noen artikler. Hvis du er 27, er du ikke et barn. Det er som om man prøver å latterliggjøre det. Og det blir jeg alltid veldig, veldig fornærmet av.

Ga klar beskjed

Läckberg la ikke skjul på at hun ble både fornærmet og provosert da kjæresten ble hengt ut i en podcast. 

Forfatteren reagerte da ved å gjøre det hun best gjør: Å skrive. Den lange tekstmeldingen ble lest opp i neste podcast.

«Jeg tar det veldig ille opp at Simon latterliggjøres og fremstilles på en feilaktig måte. Han er verken et barn, skrudd eller kjendiskåt, men et voksent og hardtarbeidende menneske som har hodet med seg og er fantastisk mot meg og mine barn», stod det blant annet. 

Läckberg har tre barn fra tidligere forhold: Wille (12), Meja (10) og Charlie (5).

I det svenske tv-programmet, som ble sendt fredag, forteller Läckberg at det også finnes de som støtter henne, og tar til motmæle mot kritikerne.

- Når noen skriver noe negativt om disse greiene, trenger jeg ikke engang svare, for jeg har så fantastiske instagramfølgere som umiddelbart ber vedkommende slutte, og det er jeg veldig takknemlig for, sier hun.

Sunday, November 16th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments