- Flyttet sammen på første date

(Dagbladet): Sandra Lyng (26) er for tiden stormende forelsket i CLMD-medlemmet Martin Bjercke (26) som hun ankom Elles sommerfest med torsdag.

Bjercke kommer fra Snarøya i Bærum, men er for tiden bosatt i New York sammen med kollega Carl Lehne. Det har gitt forholdet noen ekstra utfordringer.

- Heldigvis bor vi sammen i en liten leilighet nå han er hjemme i Norge. Vi flyttet egentlig sammen på første date.

Paret viste seg sammen for første gang under spellemannfesten i januar og har nå vært sammen i litt over seks måneder.

- Avstanden gjorde at alt måtte skje veldig raskt. Vi ble kjærester etter første date egentlig, sånn måtte det bare være, sier Lyng.

Bjercke sier seg enig i at det hele har gått veldig raskt.

- Det har vært veldig intensivt siden vi traff hverandre, det er veldig koselig.

Ikke tid til kjæresteferie

Likevel har paret ingen planer om å feriere sammen i sommer.

- Nei, vi er begge svært opptatte så det blir ingen kjærlighetsferie på oss.

Bjercke skal på norgesturne og ellers bruke mye tid i studio, mens Lyng skal spille inn ny singel og arrangere sommercamp for barn med flere andre artister for å inspirere unge til å holde på med musikk.

- Jeg elsker barn, så jeg gleder meg veldig.

Sandra Lyng er også aktuell som « Idol»-dommer i Idol-junior til høsten.

- Jeg er veldig spent på å sitte på andre siden av bordet og se deltakerne prøve seg. Selv var jeg bare 16 år da jeg deltok på «Idol»-audition og vet hvor nervepirrende det er spesielt i ung alder. 

- Han er som en bestevenninne

Under motefesten hadde paret kledd seg opp i sommerlige antrekk: Sandra med kjole fra Wackerhouse, sko fra Bianco og veske fra Dolce & Gabbana. Kjæresten gikk kledd i dress fra Topman og sko fra Kenzo. Ifølge Sandra er det Bjercke som er motespesialisten av de to.

- Han er som en bestevenninne, selv om han er veldig mandig, han kan hjelpe meg med å bedømme alt fra hvilken veske som går best til hvilket antrekk og hvilke sko jeg skal ha, han er kjempefin å ha sånn sett.

Sangfuglen har tidligere vært sammen med Thomas Steen Årnes (38), men kjærligheten tok imidlertid slutt, hvor bruddet ble bekreftet i oktober i fjor.

 I desember bekreftet Lyngs manager Gunnar Greve til Dagbladet at hun har funnet kjærligheten igjen, denne gang med Bjercke.

Friday, June 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments