Flytter fra Norge og Rachel

André Villa imponerte mange med sine ferdigheter på parketten i årets utgave av «Skal vi danse».

Motorsykkel-kjøreren valset seg inn til en sterk fjerdeplass, men til Seoghør.no sier han at han nå vil forlate Norge for å satse for fullt på karrieren sin igjen.

- Det skal bli godt å bytte ut danseskoa med cross-sykkel. Nå er det lenge siden jeg har kjørt.

- Tenker på verdensrekord

Satsningen innebærer at han reiser tilbake til sitt hjem i Torrevieja i Spania for å trene.

Til Seoghør.no sier han at han allerede har lagt et hektisk program langt inn i neste år – kun avbrutt av en ferie med kjæresten Rachel Nordtømme.

– Nå drar jeg til Spania for å trene. Jeg skal på en ferietur med Rachel mot slutten av året, men så blir det noen spennende prosjekter i 2015 med fire hjul og det er en verdensrekord jeg går og tenker på.

Planlegger jul sammen

André og Rachel har bodd sammen mens han var i Norge for å være med på «Skal vi danse». Foreløpig er det imidlertid kun André som flytter ned til Spania.

Men de to har allerde lagt planer for hyppige besøk for å holde romantikken ved like. I tillegg til en ferietur sammen, har de to også lagt planer for julen.

– Hun kommer ned om et par uker. Så blir det en ferietur mot slutten av året. Også blir det jul i Vågå, og da kommer hun vel en tur dit, sier han.

Han legger imidlertid ikke skjul på at livet som samboer har gitt mersmak og ser ikke bort fra at han kan tenke seg å flytte tilbake til Norge om noen år.

– Det er jo her jeg har røttene mine. Når jeg omsider skal stifte familie, så vil jeg gjøre det i Norge, sier han til Seoghør.no.

Thursday, November 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments