Flere premierer med Robin Williams etter hans død

Flere filmer med avdøde Robin Williams blir å se på kino i tida framover. Familiekomedien «Merry Friggin’ Christmas», der han spiller mot McLendon-Covey, Lauren Graham og Oliver Platt, lanseres allerede 7. november ifølge Entertainment Weekly.

I tillegg kommer filmen «Night at the Museum: Secret of the Tomb», like før jul. Filmen ble ferdig innspilt i mai ifølge Twentieth Century Fox.

Williams spilte også nylig mot «Breaking Bad»-skuespiller Bob Odenkirk i dramafilmen «Boulevard», som hadde sin premiere på filmfestivalen i Tribeca tidligere i år. Den filmen har så langt ikke fått fastsatt noen premieredato – men kan bli den første som sendes etter Williams død.

Du kan se klipp fra noen av Williams’ siste innspillinger i videoen over.

Planla Mrs. Doubtfire 2

Williams var en av de første store stjernene som hadde stemmen i en tegnefilm, da han hadde stemme som ånden i Alladin i 1992. Snart har han også stemmen som «Dennis the Dog» i den animerte filmen «Absolutely Anything», som kommer neste år.

Filmen «The Angriest Man in Brooklyn» hadde premiere i USA i vår. Her spiller Williams mot blant andre Mila Kunis.

Fox skal også ha planlagt en oppfølger av suksessfilmen «Mrs. Doutfire» fra 1993. Men denne skal ikke ha kommet i gang med innspillingen.

Døde mandag

Det var mandag morgen at den triste nyheten om at Robin Williams er død ble kjent. 63-åringen skal ha blitt funnet livløs i sitt eget hjem i Tiburon, etter at politiet fikk en nødopprigning. Williams ble erklært død på stedet.

- Han har slitt med en alvorlig depresjon den siste tiden. Dette er et tragisk og brått tap. Familien ber om ro til å kunne sørge under denne vanskelige tiden, sier Williams manager Mara Buxhaum i en uttalelse.

Den foreløpig etterforskningen tyder på at han skal ha tatt sitt eget liv, men dødsårsaken er ikke endelig fastslått.

– På dette tidspunktet mistenker obduksjonsavdelingen ved Sheriff-kontoret at det er et selvmord, men videre etterforskning må gjøres før dødsårsaken blir fastslått, sier Keith Boyd i en pressemelding.

- Knust av sorg

Også hans kone har Susan Schneider har kommet med en uttalelse etter dødsfallet.

- I morges mistet jeg min mann og beste venn, mens resten av verden mistet en av sine mest kjære artister og et vakkert menneske. Jeg er knust av sorg, sier hun.

- På vegne av Robins familie, ber vi om ro i denne tiden med sorg. Når han nå minnes, er det vårt håp at fokuset nå ikke blir på Robins død, men på de uendelige øyeblikkene av morsomheter og latter han ga til millioner, skriver kona videre..

Av minneverdige filmer med Williams er blant annet Good Morning, Vietnam (1987), Dead Poets Society (1989), og Good Will Hunting (1997).

62-åringen har vært gift tre ganger og etterlater seg barna Zachary (31), Zelda (24) og Cody (22).

Tuesday, August 12th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments