Fikk ny stue av TV3, satte deretter fyr på kjøkkenet

(Dagbladet): I kveld får vi se at Tom Melby og Merethe Lendl sin stue blir pusset opp av «Norges styggeste rom» på TV3.

Lykken ble imidlertid kortvarig for samboerparet på Rødtvet i Oslo.

Fire dager etter at de ble presentert for den nye, etnisk-inspirert stua si, begynte det å brenne i deres 20 år gamle kjøkken, ifølge DittOslo.

- Det var et uhell, uten noen intensjon om å få pusset opp kjøkkenet også. Jeg skulle lage mat, og satte på feil plate. Da tok det fort fyr, først i kjelen, ovnen og så vifta, sier Merethe Lendl og legger til at hun hadde sett for seg at de skulle pusse opp kjøkkenet like etter at stua var ny, men ikke så kort tid etterpå.

Skummel opplevelse

Selv om hun ler av hendelsen nå, ser hun tilbake på det som en skummel opplevelse, hvor hun hadde ansvar for flere enn bare seg selv i den 12 etasjes høye blokka.

- Det var ikke mye å le av der og da. Jeg var helt fra meg da Tom kom hjem. Ungene var hjemme, og jeg måtte få dem ut i frisk luft, det var det viktigste for meg. Jeg hadde et stort ansvar for dem rundt meg og de andre som bodde i blokka. Jeg tenkte ikke på å gå ut selv, det viktigste var å få slukke brannen, forteller Lendl. 

Etter at hun hadde kvalt flammene begynte hun å vaske i stedet for å gå ut. Dette førte til at Merethe fikk røykforgiftning, men bare i mindre grad, takket være samboeren.

- Tom ringte etter ambulanse, og jeg ble liggende på legevakta for å få oksygentilførsel, forteller Lendl, som nå er i fin form.

Nytt kjøkken

Nå ser kjøkkenet ut som det gjorde før, med unntak av noen skapdører som har blitt revet vekk grunnet brannskader.

- Vi klarer å leve i det slik det er nå, vi fikk nå i hvert fall vasket godt til jul, sier hun lattermildt.

«Norges styggeste rom» sendes i kveld på TV3, klokka 19.30.

Monday, February 3rd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments