- Fatter ikke hvordan United skal stoppe Bayern

(Dagbladet): Manchester United får besøk av Bayern Munchen i kvartfinalen i Champions League.

Viasat-kommentator Roar Stokke sliter med å se hvilke muligheter United og manager David Moyes har til å avansere.

- For å være helt ærlig, så ser jeg ikke hvordan United kan stoppe Bayern over to kamper, sier Stokke til Dagbladet.

- Bayern og Pep Guardiola er ikke drømmetrekning for noen. Det er ingen tvil om at de er favoritter, og de er min personlige favoritt til å bli første lag til å vinne Champions League to år på rad, sier Stokke.

- Hvordan skal United klare å overraske?

- Jeg sliter med å se hvordan United skal klare det, men det var jo ingen som trodde på Chelsea (semi mot Barcelona) i 2012 heller. Ingen bare stopper et lag som Bayern Munchen. De siste to åra har de vært et sammenhengende angrep. De har en filosofi bak det de gjør og det sitter i ryggmargen på spillerne at hvis de scorer, så vil de ha mer. Bayern spiller med entusiasme og kreativitet. Stopper du Robben, så kommer plutselig Ribery. De har spiller nummer 14 og 15 som sitter på benken og kan komme inn og avgjøre, sier Stokke.

Arjen Robben er fornøyd med trekningen.

- Det er en god trekning, siden vi kan spille bortekampen først. United er ikke i god form for øyeblikket, men de har fortsatt et godt lag. Jeg spår to gode kamper, sier Robben, ifølge Uefa.

- På gode dager er de farlige. Vi skal sørge for at de ikke har to gode dager, sier Bayerns sportssjef Matthias Sammer.

- Alt å vinne

United er nummer sju i Premier League og møter et Bayern-lag uten tap på 25 seriekamper i tysk Bundesliga. 23 seire og to uavgjort viser statistikken.

- Hvis den gamle fotballtreneren i meg tenker på David Moyes, så er det ingen tvil om at United har alt å vinne, mens Bayern har alt å tape. Moyes har en formidabel utfordring foran seg og han må se video av hvordan Wenger og Arsenal prøvde seg. Med Van Persie og Rooney i form, kan det likevel bli spennende, sier Stokke.

For første gang i historien er åtte gruppevinnere klare for kvartfinalen i turneringa.

- United nedsablet jo Leverkusen i Tyskland. Nøkkel er kanskje å stoppe kantene til Bayern. Rafael og Evra må få hjelp av andre, ellers blir de overkjørt, sier Stokke.

Barcelona favoritter

Barcelona var første lag opp av bollen i Nyon og de får besøk av Atletico Madrid. Det er eneste kvartfinale med to lag fra samme nasjon.

- Her må jeg si at Barcelona er en knepen favoritt. Dette tror jeg blir et knalloppgjør. Barcelonas maksnivå med Messi og Xavi i form er så høyt, men samtidig har Atletico Madrid vist hvor gode de kan være, sier Stokke.

Lagene er nummer to og tre i La Liga, bak serieleder Real Madrid.

- Vi møter et av de best trente lagene i Europa, skriver Barcelona-stjernen Cesc Fabregas på Twitter.

Rundens favoritt

Real Madrid får besøk av Borussia Dortmund og spanjolene har vist storform med overlegen seier mot Schalke i åttedelsfinalen.

- Real Madrid er rundens store favoritt og jeg tror de får revansj etter tapet forrige sesong. Dortmund sliter med skader og misser Lewandowski med karantene i det første oppgjøret, sier Roar Stokke.

Stokke spår en jevn duell mellom Chelsea og Paris Saint-Germain.

- Det er et interessant oppgjør og PSG er en ubehagelig motstander. Zlanta er en god vin og blir bare bedre og bedre med åra. Samtidig skal vi aldri undervurdere et lag som trener av Mourinho. Dette blir en taktisk duell, sier Stokke.

De første kvartfinalene spilles 1. og 2. april.

Returkampene spilles én uke senere, 8. og 9. april.

- En super trekning som vi kan glede oss over. Vi kommer til å reise til Manchester med en offensiv innstilling. Vi er tittelforsvarer og en av de største favorittene til å vinne igjen, sier Bayern-kaptein Philipp Lahm, ifølge Uefa.

Champions League-finalen spilles i Lisboa, 24. mai.

Friday, March 21st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments