«Farmen»-Sol-Maja: Jeg opplevde det som liv og død

Søndag kveld var det 20 år gamle Sol-Maja Otterstad som måtte forlate «Farmen» på TV 2, etter å ha tapt tvekampen i tautrekking mot Stine Sørum (30).

I forkant av Sols hjemreise hadde det vært mye dramatikk på «Farmen»-gården, etter at 20-åringens gode venninne og ukens storbonde Charlotte Thøgersen (25) valgte henne til førstekjempe.

I uken som gikk fikk TV-seerne se flere sterke scener og mange tårer på gården. Til Seoghør.no forteller Sol om de følelsesladde dagene før hun måtte reise hjem til Bergen.

– Det er litt rart å se meg selv sutre på TV, jeg kjenner ikke meg selv helt igjen. Når jeg ser det på TV nå kan jeg le litt av det, men der inne blir alt sterkere, man lever i en boble og det oppleves som liv og død akkurat da, forklarer hun i dag. 

Mange tøffe taktikere

Bergensjenta innrømmer at hun flere ganger tenkte at hun hadde lyst til å reise hjem den siste uken.

- Det var sykt deilig å komme hjem til folk jeg kjente og stolte på. Det var veldig tøft å være der inne. Så jeg er ikke så bitter over at jeg røk ut, det er ikke verdt det når man ikke trives.

– Det var mye taktikk, mye krangling. Jeg var kanskje litt naiv og tenkte at man kunne være venner. Så det var ikke bare glansdager, og mange sterke, tøffe personer. Om jeg ikke hadde røket ut, så vet jeg ikke om jeg hadde orket å være der til slutten uansett, sier Sol til Seoghør.no – og skyter inn at hun også har mange gode minner fra oppholdet.

- Angrer ikke

Hun understreker at hun og Charlotte Thøgersen fortsatt er gode venner, og at de to ble enige om at «det som skjer på Farmen, blir på Farmen».

Etter å ha sett seg selv på TV, reagerte 20-åringen på hvordan hun ble fremstilt og oppfattet av de andre deltakerne den siste uken. Imidlertid har hun ikke problemer med at hun viste mye følelser i reality-programmet.

– Men jeg angrer ikke på griningen. Det er med på å vise folk hvordan det faktisk er å være der inne, og at man har følelser. Jeg hadde lyst til å være meg selv og ikke legge bånd på meg, selv om det var kameraer der, forklarer Sol i dag.

«Farmen» sendes på TV 2 onsdager klokken 21.40.

Thursday, October 16th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments