«Farmen»-Frank ute: Et feigt valg

(Dagbladet): Årets kanskje mest omtalte «Farmen»-deltaker, Frank Tore Aniksdal (44) var den som måtte forlate TV 2s populære reality-program søndag.

Kveldens tvekamp i kunnskap, mot sin trolig argeste konkurrent, Finn Olav Odde (56), endte i exit for hobbybonden fra Vigrestad på Jæren.

- En dameting

I forkant hadde Aniksdal, som siden mandag var sikker på at han skulle ut i kamp, trent seg opp til å møte Odde i tautrekking, og overraskelsen ble derfor stor da «rivalen» valgte kunnskap.

- Uff, han er ikke til å stole på, kunnskap er sånn dameting, han er feig, fortalte Aniksdal til programleder Gaute Grøtta Grav da han ble kjent med valget.

Kunnskapskampen ble likevel jevn, men til slutt var det Odde som trakk det lengste strået.

Aniksdal tok nederlaget med fatning, og spøkte og lo med alle deltakerne da han skulle ta farvel.

- Det var veldig gøy å treffe nye folk og være med på nye ting som jeg aldri har vært med på før, så jeg har fått et minne for livet. Jeg har slappa av og hatt en ferie, fortalte den utslåtte deltakeren til kameraene, og la til at han ikke er skuffa over å ryke ut.

Gjort seg bemerket

«Farmen»-deltakeren tror tilværelsen vil bli roligere på gården framover.

- De vil nok ikke få oppleve så mange ablegøyer nå, forteller han til Grøtta Grav.

Den frittalende rogalendingen har gjort seg godt bemerket i årets sesong. Han har kranglet, blitt beskyldt for å være rasist, og er den første «Farmen»-deltakeren som har blitt tekstet.

På tv-skjermen har han også ofte fått mye kjeft for å ha ikke ha bidratt i gruppa.

- Frank fortjente å ryke ut nå. Han bidro jo ikke i det hele tatt. Han trente og trente på tautrekking, og da var det fint å kunne ydmyke ham i en kunnskapskonkurranse, sier Finn Olav Odde til Seoghør.no.

Det har ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Aniksdal i forbindelse med denne saken.

Tidligere har Aniksdal fortalt Dagbladet om livet i MC-miljøet (krever innlogg) samt betydningene bak hans mange tatoveringer.

Sunday, November 2nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments