Faren til Malia (15) er verdens mektigste mann. Nå har hun vært på sitt første skoleball

(Dagbladet): Han har tidligere spøkt om å sende droner etter gutter som pønsker på noe med døtrene. Nå avslører verdens mektigste mann at eldstedattera har vært på sitt første skoleball.

- Malia har vært på sitt første skoleball. Du kan trygt si at det å se din egen datter i høye hæler er litt rart. Hun er nydelig. Hun er vakker, sier USAs president Barack Obama i et intervju på TV-kanalen ABC.

- Ikke så skremmende

Men Obama var hemmelighetsfull rundt detaljene. Blant annet ville han ikke en gang svare på om hun ble plukket opp på Det hvite hus av en gutt.

- Jeg tror det er gradert informasjon, spøkte Obama.

Han ble også spurt om hvordan han tror det er for en ung mann å komme til Det hvite hus for å møte verdens mektigste pappa og deretter da Malia med på skoleball.

- Det er nok tøft. Men vet du hva, jeg er ikke så skremmende, tror jeg.

Tilsynelatende har Obama lagt planene om å grille guttene som prøver seg på døtrene på hylla. For i 2011 sa han at at han ville finne ut hvilken intensjon guttene har.

- Jeg bør også påpeke at jeg har menn med våpen som passer på dem, spøkte Obama den gangen.

Roser Hillary Clinton

I samme intervju roser han Hillary Clinton, som er en het kandidat til å ta over Det ovale kontor etter ham. Han mener de to er venner.

- Jeg aner ikke hva hun bestemmer seg for, men jeg vet at dersom hun bestemmer seg for å stille som kandidat, så tror jeg hun hadde vært veldig effektiv, sier Obama.

Saturday, May 31st, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments