Fant spionkamera i jentegarderobe

(Dagbladet): Etter en gymnastikktime i Haraldshallen i Haugesund reagerte en av jentene i 9.klasse på et grønt lys fra en av klesknaggene.

Dette lyset viste seg å være et spionkamera, melder Haugesund Avis som først omtalte saken.

- Kameraet skal kunne ta bilder og film, sier leder for etterforskningsseksjonen ved politiet i Haugesund, Torbjørn Nervik til lokalavisa.

Ingen funn

Politiet skal ikke ha funnet noe på minnekortet tilhørende kameraet, det er også lite som tyder på at bildemateriale har havnet på avveie, melder politiet. H-avis har snakket med faren til jenta som oppdaget kamera.

- Like før min datter skulle dusje, oppdaget hun en klesknagg som lyste grønt. Det viste seg å være et kamera, sier mannen, som ikke ønsker å stå fram med navn.

Rektor ved skolen bekrefter hendelsen, og kommunen anmelder rutinemessig forholdet.

Nå varsler idrettssjef i Haugesund, Kjell Einar Bergsager, sier til H-avis at kommunen skal skjerpe rutinene.

- Vi vil være ekstra på vakt mot slike ting. Det gjelder ikke bare for Haraldshallen, men alle anlegg med dusj- og garderobesett, sier han.

Komplisert etterforskning

Leder for etterforskningsseksjonen ved politiet i Haugesund, Torbjørn Nervik, sier til Dagbladet at det blir vanskelig å finne ut hvem som har gjort dette.

- Vi har gjort de tekniske undersøkelser som det er mulig å gjøre, men har ikke funnet noe som kan føre oss nærmere en løsning. Vi har nå sendt kameraet avgårde for å få DNA og fingeravtrykk, sier Nervik til Dagbladet.

- Noe som gjør dette mer komplisert er at denne hallen brukes både av voksne og barn. Så det kan være hvem som helst som har gjort dette, og vi har foreløpig ingen formening om hvem som kan ha gjort dette, sier etterforskningslederen.

Friday, November 14th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments