Fant fem døde spedbarn i kjellerbod. 35 år gammel kvinne pågrepet i Finland

(Dagbladet): Ifølge politiet var det nesten fullt utviklede fostre som ble funnet i blokkas kjeller. Den pågrepne kvinnen har forklart at barna var dødfødte, og at hun hadde spart på kroppene deres, skriver NTB.

Ifølge avisa Ilta Sanomat ringte vaktmesteren i blokka politiet og ba om hjelp til å lokalisere en stank i kjelleren.

Da politiet gjennomsøkte kjelleren, fant de flere illeluktende bylter som viste seg å inneholde levningene av fem barn.

- Kunne ha overlevd

Ifølge Hofvudstadsbladet skal den drapssiktede kvinnen først at ha sagt at det dreide seg om tre barn som hun hadde født hjemme for mellom fem og ti år siden.

Kriminaletterforsker Seppo Leinonen sier til finske aviser at spedbarna var så utviklet at de kunne ha overlevd. Obduksjon vil trolig gi en avklaring på om kvinnen snakker sant når hun sier at barna var dødfødte.

Det er uklart om kvinnens graviditeter har vært registrert av helsevesenet i Finland.

Rettsmedisinere og krimteknikere er i gang med å forsøke å fastslå alderen på spedbarna og når de døde. Men det kommer til å ta tid før politiet får svar.

Familien i sjokk

Kvinnen er gift og har familie, ifølge nyhetsbyrået FNB. Den øvrige familien har, ifølge politiet, ingen ting med funnet av de døde spedbarna å gjøre, og funnet har kommet som et sjokk for kvinnens nærmeste.

Familien skal ha flyttet til blokka i Uleåborg bare for noen måneder siden, så kvinnen må ha tatt de døde spedbarna med seg dit.

Det er ikke kjent hvorfor kvinnen, som ikke er tidligere straffedømt, har tatt vare på de døde barnekroppene. Hun vil bli framstilt for varetektsfengsling i løpet av uka.

Wednesday, June 4th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments