Familiemedlem solgte superkjendisenes trekantdrama

(Dagbladet): Flere profilerte mennesker har opplevd å bli avlyttet av den britiske – nå nedlagte – skandaleavisa News of the World.

Blant de mange er skuespiller Jude Law (41).

I dag vitnet han i en rettssak der flere av mediemogulen Rupert Murdochs tidligere ansatte er tiltalt for blant annet avlytting, hacking av telefoner og korrupte utbetalinger.

Familemedlem gikk bak ryggen

I oktober 2005 slo News of the World opp at Jude Laws daværende kjæreste, Sienna Miller, hadde vært utro mot ham sammen med Laws gode kamerat, «James Bond»-skuespiller Daniel Craig.

Avisa siterte også en kilde på at Law hadde ringt Craig for å høre «hvordan han kunne gjøre noe sånt mot en venn», skriver britiske The Guardian.

I dag kom det fram i retten at det var et ikke-navngitt familiemedlem som skal ha solgt historien om Millers affære med Craig til News of the World, ifølge Guardian.

Utroskapshistorien som i 2005 sirkulerte i pressen har ikke blitt bekreftet før nå.

Konfronterte Craig

Law skal i dag ha blitt spurt om han hadde kjennskap til at familiemedlemmet hadde mottatt penger fra skandaleavisa i bytte mot informasjon om den profilerte skuespillerens privatliv. Det hadde han ikke, før han ble informert om det under rettssaken.

- Jeg ble veldig nylig gjort oppmerksom på at det har vært en form for kommunikasjon mellom denne personen og en rekke andre på denne tida. Jeg var aldri klar over at penger hadde skiftet hender før i dag, sa Law ifølge Guardian.

Hvor mye penger det var snakk om, har ikke kommet fram.

Law bekreftet deretter at han hadde kontaktet Craig for å konfrontere ham med affæren, og foreslått overfor «Bond»-stjerna at han burde fortelle sin egen kjæreste at han var utro.

- Jeg visste ikke at noen rundt meg snakket med avisene, men jeg mistenkte mange rundt meg på det tidspunktet, sa Law i retten i dag.

Fikk millionerstatning

I 2011 fikk Sienna Miller om lag én million kroner i erstatning av News of the World, på grunnlag av at avisa hadde hacket seg inn på hennes private telefon, og brukt informasjonen de hentet ut i redaksjonell sammenheng.

Jude Law fikk rundt 1,2 millioner i erstatning, etter å ha blitt ulovlig avlyttet av samme avis, mens eks-kona Sadie Frost fikk rundt en halv million kroner.

Hugh Grant, Angelina Jolie, Brad Pitt, Wayne Rooney, J.K. Rowling, Sir Paul McCartney, Heather Mills og George Michael er bare noen av kjendisene som ble avlyttet av avisa.

I tillegg til at Miller var utro, var også Jude Law utro med barnepiken Daisy Wright. Det skal ha vært årsaken til bruddet mellom det profilerte paret i 2006.

I 2010 fant stjerneparet sammen igjen, men gikk nok en gang hver til sitt ett år senere.

Law har tre barn sammen med eks-kona, skuespiller Sadie Frost.

Monday, January 27th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments