Endrer serieslutt etter press fra fansen

(Dagbladet): Etter at den timeslange finalen av tv-serien «How I met your mother» ble sendt på lufta i USA forrige mandag, har det vært en storm på sosiale medier.

Fansen har vært så misfornøyd at de har tatt til Twitter for å be produsentene om en ny slutt på serien, og noen har til og med gått så langt at de har redigert sin egen versjon av slutten, og postet det på Youtube.

Nå gir skaperne av serien etter for presset, og forteller at det vil bli en alternativ slutt tilgjengelig for fansen.

Ny slutt i DVD-boks

Nyheten om en alternativ slutt er det medskaper Carter Bays som kommer med på Twitter, der han skriver «Til informasjon til alle som spør: En alternativ slutt for #HIMYM (How I met your mother Journ. Anm.) vil bli tilgjengelig i dvd-samlingen.»

Stormen av misfornøyde fans kom etter det ble avslørt at moren som Ted forteller om i de ni sesongene, allerede hadde vært død i seks år da han begynte å fortelle historien om hvordan de møttes til barna.

Deretter drar Ted tilbake til leiligheten til Robin, for å be henne med ut på en date.

To forskjellige finaler

Carter Bays forteller at de hadde to helt forskjellige sluttpoeng å velge mellom, da de satt i redigeringsrommet for 16 dager siden, melder Huffington Post.

- Vi valgte å bare skyte den ene versjonen, men gjennom magi i redigeringsrommet satt vi likevel igjen med to forskjellige alternativer for slutten, forteller han, og utdyper:

- Vi står for den slutten vi valgte å publisere, men vi var også glad i den andre versjonen. Derfor velger vi å inkludere denne i DVD-boksen som blir utgitt i etterkant av serien.

Monday, April 7th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments