- En person er livløs, to sitter fastklemt og en er hardt skadd

(Dagbladet): Flere personer er alvorlig skadet etter en bussulykke på E6 i Namsskogan i Trøndelag, opplyser Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

- To personer er fastklemt under bussen, andre skader utover dette vet vi ikke noe om på nåværende tidspunkt. Vi jobber nå med å få en lastebil på stedet for å fjerne bussen, sier Lars Inge Nilsen ved 110-sentralen Nord-Trøndelag til Dagbladet.

Alarm

Alle nødetater er på stedet.

- En person er livløs, to sitter fastklemt og en er hardt skadd, opplyser Helse Nord-Trøndelag til Trønder-Avisa.

Namsdalavisas journalist på stedet beskriver at flere personer er kommet ut av bussen og sitter i vegkanten, men at det også er personer som ligger på bakken, skriver lokalavisa.

17 personer om bord

- Det vi kan si nå er at det er en alvorlig ulykke, opplyser operasjonslederen ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

- Det var en utenlandsk turistbuss på tur sørover E6, som har kjørt ut av vegen og inn i en bergvegg. 17 personer var om bord, og flere er skadet, opplyser Nord-Trøndelag politidistrikt.

Hovedredningssentralen i Sør Norge opplyser til Dagbladet at de har sendt avgårde et Sea King redningshelikopter som vil være på plass på ulykkesstedet klokka 13.20.

Kriseberedskap

Administrerende direktør i Helse Nord-Trøndelag, Arne Flaat, sier til Dagbladet at sykehuset i Namsos er satt i kriseberedskap.

- Vi vet ikke hvor mange det forventes å bringe inn til sykehus, men vi er forberedt. Bemanning er det mest nødvendige, og vi har kalt inn ekstra mannskaper, sier Flaat til Dagbladet

Helsedirektøren forteller til Dagbladet at de er forberedt.

- Vi har prioritert akuttmottak og de funksjonene som er helt nødvendige, sier han.

• Dagbladet oppdaterer saken.

Tuesday, July 29th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments