Én omkommet etter fallulykke

(Dagbladet):
Politiet i Follo fikk melding om en fallulykke i morges klokka 09.15, og gikk klokka 12.25 ut med en pressemelding om at en person er omkommet på stedet.

Den andre skadde er i følge pressemeldingen fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader.  

Jobbet i høyden

- Vi vet at det var en fallulykke. De har jobbet i høyden, men akkurat hva de har gjort, vet vi ikke ennå. De var inne i et lagerlokale, sier politioverbetjent Rune Isaksen til Dagbladet.

Han vil ikke si noe om alderen til de to involverte i fallulykken, men forteller at politiet nå jobber med å avklare om det var vitner til selve ulykkesforløpet. 

Alle redningsetatene var på stedet kort etter varslingen.

- Det var vitner som har jobbet i umiddelbar nærhet som varslet redningsetatene om dette, og vi har all grunn til å tro at de varslet raskt, sier Isaksen.

Åstedsundersøkelse

«Politiet jobber nå med varsling av de involvertes pårørende. Politiet vil ikke gå ut med nærmere opplysninger om de involverte før alle pårørende er varslet. Politiets kriminalteknikkere gjør nå åstedsundersøkelse på ulykkesstedet», heter det i politiets pressemelding.

Arbeidstilsynet er også varslet og vil gjøre sine undersøkelser på stedet parallelt med politiet.

Rådmann Tor-Anders Olsen i Trøgstad kommune opplyser til Smaalenenes Avis at kommunens kriseteam er informert om ulykken.

- Kriseteamet ivaretar både pårørende og eventuelt omgangsvenner og arbeidskolleger, sier politioverbetjent Rune Isaksen til Dagbladet.

Dagbladet følger saken.

Wednesday, October 29th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments