«Eksklusivt! Det første bildet av ulykken. Så hardt rammet er Schumacher»: Hvem er det som trykker slik søppel

(Dagbladet): Michael Schumacher blir nå vekket fra komaen han har ligget i siden skiulykken 29. desember. En prosess som tar lang tid. Han har lenge blitt holdt i kunstig koma, men legene reduserer nå medisineringen.

Titanic er et tysk satiremagasin som gis ut månedlig. De slår til med en forside prydet av den tredobbelte Formel 1-verdensmesteren Niki Lauda, med tittelen:

«Eksklusivt! Det første bildet av ulykken. Så hardt rammet er Schumacher».

Lauda fra Østerrike ble selv stygt rammet av en ulykke helt tilbake i 1976, hvor han ble sterkt forbrent i Tysklands Grand Prix på Nürburgring hvor ferrarien hans begynte å brenne. han ble nesten drept av å puste inn varm og giftig gass i tillegg til at han pådro seg betydelige brannskader.

Sterke reaksjoner

Forsiden har selvfølgelig skapt sterke reaksjoner hos lesere, men også hos Lauda selv.

- Forsiden er alt for frekk, fullstendig uakseptabel og fullstendig irrelevant. Hvem er det som trykker slik søppel, spør Lauda ifølge Østerrikske Heute, gjengitt av danske Ekstra Bladet.

Bladet skriver at du inni magasinet kan lese en foreldreguide på hvordan man forteller sine barn om ulykken til Schumacher, på morsomt vis. Det skal også være et spill hvor man skal tegne Schumachers vei gjennom en labyrint, Hvis man kjører feil ned løypa, ender man på sykehuset.

Tabbet seg ut

Avisa hevder at de er bekymret etter at Lauda kom med åpnelyst kritikk etter stuntet.

Det er ikke første gang satiremagasinet tråkker i salaten. Avisa har fått hele 35 utgivelser bannet siden det første gang ble utgitt i 1979.

Tidligere har de også fleipet med foreldrene til savnede Maddie McCann, hvor de forslo å selge bilder av ungjenta til å bruke på reklameprodukter, som feks blekemiddel, slik at de kunne fjerne DNA-bevisene, skriver Daily Mail.

Foreldrene til Maddie var en periode mistenkte i forsvinningssaken.

Skadet seg stygt

Michael Schumacher falt og skadet seg stygt i alpene i romjula.

Schumacher kjørte utenfor de oppmerkede løypene i det franske skistedet Méribel-Mottaret. Det hadde falt mye nysnø i løpet av natta, og formel 1-stjernen så ikke de skarpe steinene i traseen han hadde valgt.

Han falt, og skal ha slått hodet så hardt at hjelmen sprakk som resultat av sammenstøtet. Schumacher var sammen med sin sønn Mick som raskt fikk tilkalt hjelp.

Etter ulykken ble Schumacher flydd til sykehuset i Grenoble, hvor han raskt ble lagt i kunstig koma.

Det er først når legene vekker ham fra kunstig koma at man kan si noe om hva slags skader hjernen og funksjonene har hatt.

Schumacher vil uansett stå foran en svært lang rehabilitering om og når han kommer ut av koma.

Thursday, February 6th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments