Disse unike bildene ble tatt av en tilfeldig forbipasserende

(Dagbladet): Disse enestående bildene ble nylig tatt av IT-konsulent og deltidsfotograf Richard Chew i naturreservatet Masai Mara i Kenya hvor Chew var på ferie sammen med sin kone, skriver Daily Mail.

Selv om krokodillene var i stort overtall, klarte ikke den sultne løvinnen å gi slipp på festmåltidet uten kamp. Hun slår febrilsk med sine skarpe klør mot de glefsende og sinte krokodillene i et forsøk på å skremme dem tilbake fra den døde flodhesten i vannkanten.

Løvinnen, som var ute og jaktet sammen med en annen løvinne, hadde fått øye på den døde flodhesten tidligere samme dag. Da befant imidlertid løvene seg da på den andre siden av elva.

Da løvinnen og hennes jaktkompanjong, som ikke ble fanget på film, endelig kom seg over på den andre siden av elva og bort til den døde flodhesten, var festmåltidet omringet av et ukjent antall krokodiller som ville ha flodhesten for seg selv.

Flodhesten skal ha dødd kvelden i forveien, og den ble liggende i timevis ved elvebredden før den ble oppdaget av rovdyr.

- De to løvene oppdaget flodhesten først, men nådde den ikke fordi de befant seg på feil side av elva, sier fotograf Richard Chew som fanget det brutale oppgjøret med kameraet sitt.

- Løvene viste ingen frykt. Elva var full av krokodiller som ønsket en bit av den døde flodhesten, men løvene ga dem virkelig kamp, sier Chew.

Utfallet av løvenes kamp med krokodillene er ikke kjent.

Tuesday, March 25th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments