Dette har aldri hendt før


(Dagbladet): Sist gang Atletico Madrid og Barcelona møttes, i supercupen i august, endte det målløst.

Det har aldri før hendt at de to lagene har spilt to 0-0-kamper på rad. Men i kveld endret den statistikken seg.

Benket Messi og Neymar

Storkampen på Vicente Calderón Stadium endte målløs, og dermed står begge lag med 50 poeng, etter at første del av sesongen er over.

- Det var en veldig balansert kamp, veldig intens. Atletico er et bra lag, som har en annerledes stil, men de gjennomfører den bra, sier Barcelonas Xavi etter kampen.

Barcelona er nå det eneste laget som så langt i sesongen som har tatt poeng fra Atletico Madrid på hjemmebane.

Hjemmelagets Diego Costa hadde den største sjansen i første omgang, men i stedet for i nettmaskene, endte Costa med å sette stussen fra Miranda i nettveggen.

Atletico Madrid og Barcelona fulgte hverandre tett de første 45 minuttene. Barcelona-trener Gerardo Martino startet med både Neymar og Lionel Messi på benken i storoppgjøret.

Men i det 46. minutt turte ikke treneren vente lenger, og byttet innpå Messi mot Iniesta. Sistnevnte fikk seg en skrell i første omgang, og ble sendt til medisinsk sjekk.

Få sjanser

Kanskje håpet også Martino at Messi skulle få hull på det kompakte Madrid-forsvaret og prestere like godt som i comeback-kampen onsdag.

Messi har vært ute med skade i 59 dager, men iløpet av comebacket i cupkampen mot Getafe, scoret 26-åringen to mål.

20 minutter etter at Messi kom innpå, fikk også Neymar sjansen. 21-åringen sto over onsdagens cupkamp med mageproblemer.

Også i andre omgang fulgte lagene hverandre tett, noe som ga utslag i få sjanser. I det 79. minutt hadde Arda Turan en god sjanse på halvspretten, men skjøt rett i keeper Victor Valdes.

Minuttet etter viste Messi seg fram, men forsøket ble stoppet av Courtois i Madrid-målet.

- Messi og Neymar var ikke klare til å spille en hel kamp, derfor started de på benken. Leo kom inn litt tidligere enn planlagt på grunn av Iniestas skade, forteller Martino om bakgrunnen for benkingen av sine to store stjerner.

Saturday, January 11th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments