Dette bildet er historisk

I går var det duket for representasjonsmiddag på slottet i Stockholm, og til alles store overraskelse dukket Sofia Hellqvist opp ved sin kjære prins Carl Philips side. Det er første gang hun får være med ved en slik høytidlig anledning på Stockholm slott.

Den tidligere undertøysmodellen var iført en ny kreasjonen for anledningen – og kommer fra en av Sofias favorittdesignere Tadashi Shoji.

Sofia og Carl Philip forlovet seg 27.juni i år – og siden den tid har hun fått være med på flere offisielle oppdrag. Senest ved åpningen av Riksdagen tidligere i høst. Men det definitive steget inn i den kongelige verden, var altså på Stockholm slott tirsdag kveld.

Ikke annonsert

Det var ventet at hun skulle ha sin debut i så måte i forbindelse med nobelmiddagen i desember, men kongen lot sin svigerdatter få debutere i det som kanskje var litt roligere former.

Hans svigersønner, prins Daniel og Chris O’Neill, fikk derimot ikke bli med på noe før de giftet seg med hans døtre.

Sofias deltagelse var heller ikke annonsert på forhånd. Det hele var ment som en overraskelse, og derfor sto bare prins Carl Philip oppført i den kongelige kalenderen sammen med kongeparet og kronprinsesseparet.

- Det er en enorm trygghet i det, en følelse som jeg ikke har kjent før. Jeg har jo vært med mine foreldre, og mine søstre har hatt sine menn. Nå har jeg endelig min elskling, min trygghet, har prins Carl Philip uttalt i et intervju med Dalarna Tidning.

Bryllupet mellom de to skal stå 27.juni i Slottskyrkan.

Wednesday, November 19th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments