- Det kler ikke meg å gå rundt som en pingvin og være gravid

(Dagbladet): Dersom alt går etter planen, blir Tone Damli Aaberge (25) og kjæresten Markus Foss (31) foreldre til ei lita jente i mai.

I dag gjestet en glødende gravid Tone «Morgenshowet» på radiokanalen NRJ, og det mye omtalte svangerskapet var selvsagt et populært tema.

25-åringen fortalte at hun har det veldig fint som gravid og at formen stort sett er bra.

- Jeg synes det går litt sakte. Jeg er rastløs og synes det skulle skjedd på én, to, tre, sier Tone om graviditeten.

- Jeg liker best å være driftig. Det kler ikke meg å gå rundt som en pingvin og være gravid, sier hun videre til NRJ.

Hyller Fotballfrue

Hun forteller at svangerskapet har gitt henne søtsug for første gang på sju år, og at hun aller helst vil spise boller. Og hun er ikke nevneverdig bekymret for hvordan kroppen lar seg påvirke av graviditeten.

Som så mange andre, har også Tone lagt merke til debatten som herjet rundt bloggeren Caroline Berg Eriksen, alias Fotballfrue, før jul i fjor.

- Jeg har ingen ambisjoner om å slå Fotballfrue, men å kunne se sånn ut etter en fødsel er jo imponerende. Jeg klapper i hendene, men jeg har nok ikke samme mål som henne.

Skal ta det roligere

Tone lar seg ikke bremse av graviditeten, og trives fortsatt med å ha mange jern i ilden.

Nylig ble hun lansert som ny Betsson-ambassadør, og mandag slapp hun singelen «Heartkill», helt uannonsert.

Hun har imidlertid planer om å ta det litt roligere når barnet kommer, som blir en gang i mai.

Det var i oktober i fjor at Markus Foss og Tone Damli offentliggjorde forholdet sitt. Til tross for at det kom brått på mange, har de to kjent hverandre i flere år.

- Det virker som om jeg møtte ham og ble gravid. Det er ikke tilfellet. Det er deilig å få sagt det, sa den blide 25-åringen da hun gjestet talkshowet «Else».

På oppfordring fra programleder Else Kåss Furuseth, fortalte hun litt mer om det første møtet:

- Jeg har kjent ham siden jeg var 17 år. Han var en av de første jeg ble kjent med da jeg flyttet til byen. Jeg var veldig søkende og trengte venner, og Markus var én av dem. Så prøvde jeg meg. Jeg har alltid vært veldig offensiv, aldri redd for å prøve, så jeg sendte ham ti gule roser. (…) Så hadde vi en liten greie for sju-åtte år siden. Det var vel ikke helt riktig da, men så var det plutselig riktig, gitt, sier Tone i klippet publisert på TV 2s nettside.

Wednesday, January 22nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments