- Det er med en ubegripelig sorg vi må meddele at vår kjæreste datter, søster, svigerinne, tante og kone ble drept på jobb

(Dagbladet): Politiet offentliggjorde i dag navnet på Anna Kristin Gillebo Backlund, som ble drept på Behandlingssenteret Små Enheter i Vollen i Asker natt til i går.

Anna Kristins bror publiserte i dag en hyllest til sin søster på sin Facebook-side:

- Det er med en ubegripelig og ufattelig stor sorg vi må meddele at vår kjæreste datter, søster, svigerinne, tante og kone, elskede Anna Kristin Gillebo Backlund, ble drept på jobb natt til tirsdag 28.10.14. Ord blir fattige, skriver broren Paul Gunnar Gillebo.

Han ber pressen om å vise omtanke og respekt i omtalen av tragedien.

Støtter hverandre

Bistandsadvokat Terje Korneliussen sa til Dagbladet i ettermiddag at familien er i sjokk og sorg, men at dette er en stor, sammensveiset familie som støtter hverandre.

- Det er en familie som har hatt god støtte i politiets pårørendekontakt og gjennom helsevesenet, sier Korneliussen.

- Familien er i sjokk, men har det etter forholdene bra. De har god støtte i hverandre, og føler seg godt ivaretatt av politiet og helseteamet, sier bistandsadvokat Terje Korneliussen til Dagbladet.

Mangfoldig liv

Anna Kristin Gillebo Backlund er født i Hong Kong i 1983, der foreldrene var misjonærer. Hun utdannet seg senere til sosionom ved Diakonhjemmet høgskole.

Backlund giftet seg i Skottland i mai 2013, og har jobbet både for forretningsrådgiveren Indigo Lighthouse Group, som har base i London, med neglpleie i en frisørsalong på Torshov i Oslo og med kundeservice i IBM.

- Hun var en kjempesøt jente. Alltid sprudlende og blid, sier en tidligere arbeidskollega.

Backlund beholdt kontakten med det kristne miljøet hele veien. Hun var interessert i yoga, og studerte yogaterapi i India. Hun var glad i å ta bilder, og å reise – og hadde besøkt over 40 land.

Wednesday, October 29th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments