- Det er ingen i hele verden jeg heller ville tapt for

(Dagbladet): – Det er ingen i hele verden jeg heller ville tapt for. Han var en god konkurrent og er en fantastisk fyr med alt han driver med og alt han gjør for barn og unge. Han er et forbilde for meg, sier Johan Remen Evensen til Dagbladet.

I kveld var det duket for finale i det populære NRK-programmet «Mesternes Mester», der Johan Remen Evensen (28) og basketspiller Marco Elsafadi (37) kjempet om seieren i den siste og avgjørende konkurransen.

Begge var samlet på utestedet O’Reillys på Grünerløkka i Oslo for å se det aller siste programmet sammen i kveld, der Elsafadi til slutt gikk av med seieren etter en jevn kamp.

- Begge har vunnet

- Jeg føler vi begge har vunnet. Jeg er kjempeglad for at jeg fikk være med og føler jeg kan gå ut med hevet hode som en god nummer to. Det er absolutt ikke et nederlag, sier Remen Evensen.

Han mener det var en rettferdig og god konkurranse, men at det ble for vanskelig å hente inn de 20 sekundene som Elsafadi fikk i forsprang i finalen.

- Når det i tillegg var en fordel med lange armer for å fiske opp den ballen fra røret, måtte jeg se meg tapt. De to meter lange armene til Marco kunne jeg ikke stille opp mot, sier han og ler.

- Leke rundt

I etterkant har de to finalistene holdt god kontakt og de opplever begge at det sosiale under oppholdet var det beste ved å være med.

- Å få lov til å leke rundt i flotte omgivelser med så bra folk var en super opplevelse. Det å bli kjent med nye mennesker og å kunne diskutere med de andre idrettsutøverne som deler litt samme mentalitet var veldig gøy og lærerrikt.

Saturday, March 8th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments