- Det er det verste vi har gjort i Europa

• Olympiakos-Manchester United 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Selv om David Moyes og Manchester United fikk en sårt etterlengtet opptur mot Crystal Palace i helga, har ikke sesongen blitt helt som de røde djevlene så for seg.

En sjetteplass i serien, hele elleve poeng bak Liverpool på den livsviktige fjerdeplassen, og en tidlig exit fra begge de nasjonale cupene er beholdningen idet man nærmer seg mars.

Men på tross av den begredelige sesongen hjemme i England lanserer Moyes United som en kandidat til å vinne hele mesterligaen.

Men i kveld var det ikke mye som tydet på at dette United-laget skal spille finale på Estádio da Luz i Lisboa den 24. mai.

- Det verste

Moyes selv var ikke like optimistisk da han møtte pressen etter kampen.

- Det er det verste vi har spilt i Europa. Vi fortjente ikke å få med oss noen ting. Jeg tar ansvaret for det her. Vi må spille bedre. Spillerne har det vondt nå, sier han.

Han innrømmet samtidig at han var overrasket over det grekerne leverte.

- Jeg er veldig overrasket. Jeg så virkelig ikke den komme. Vi gikk inn i kampen med godt mot, men det vistes bare ikke, sier Moyes.

Lekker flikk

Det var brede glis og god stemning blant spillerne da de klatret på flyet til Athen, men de første minuttene i den greske heksegryta var alt annet enn tillitsvekkende av gjestene.

Bare en eminent inngripen av Nemanja Vidic hindret Alejandro Dominguez i å sende hjemmelaget i ledelsen før ti minutter var spilt, og engelskmennene sleit med å skape noe som helst.

Det hører med til historien at heller ikke vertene var livsfarlige foran mål, men med litt tur holder det lenge.

38 minutter var unnagjort da et i utgangspunktet utfarlig skudd skiftet retning etter en lekker flikk av tidligere nevnte Dominguez, og spratt i mål bak en utspilt David de Gea.

Vondt blir verre

Og der den første omgangen var begredelig sett med United-øyne, startet ikke den andre stort bedre. 55 minutter var spilt da Joel Campbell, forøvrig på utlån fra Arsenal, fikk god tid til å sikte fra 20 meter, og skrudde ballen elegant i de Geas lengste hjørne.

Michael Olajtan viste gjentatte ganger at han kunne fylle hullet etter Javier Saviola som var ute med skade, og etter 66 minutter var han bare centimetere unna å legge på til tre med en kanon.

Både Danny Wellbeck og Shinji Kagawa ble kastet innpå etter 2-0-scoringen, uten at det hjalp nevneverdig, og etter tre tillagte minutter ebbet det hele ut i 2-0.

Dermed må Manchester United vende nesa hjemover uten det livsviktige bortemålet, vel vitende om at de må score minst to ganger hjemme på Old Trafford den 19. mars.