Derfor gikk Anne Grete Preus glipp av sitt store øyeblikk

STAVANGER (Dagbladet): Anne Grete Preus ble i kveld hedret under Spellemannutdelinga. 

Men hun rakk ikke fram til Stavanger i tide for å motta årets hederspris.

- Så er det sånn at kveldens vinner ikke har nådd fram til Stavanger i tide, sa Anne Lindmo fra scenen.

Dagbladet får opplyst at Preus befinner seg i USA.

- Hun fikk rett og slett ikke bytte til tidligere retur da hun fikk den gode nyheten, skriver Elisabeth Riksen i Preus plateselskap Warner Music i en sms til Dagbladet.

Hun fikk imidlertid satt sammen en takketale som ble sendt via videooverføring.

- Dette kom skikkelig brått på, så jeg rekker ikke hjem til Stavanger i kveld. Men tusen, tusen takk til Spellemannkommiteen som verdsetter arbeidet mitt med denne æresprisen, sa artisten selv til NRK i et innslag under utdelingen.

Preus har gitt ut 14 priser og har vunnet flere priser tidligere. Dermed var det mange å takke for prisen.

- Jeg har fått et liv i musikken som har gitt meg mye frihet til sangene, ordene, og magiske øyeblikk med publikum. Så i kveld kjenner jeg mye takknemlighet. Plateselskapet mitt Warner Music som har stått bak meg i tykt og tynt i 25 år, med Mads Nilsson som den første jeg tenker på i kveld. Rune Lem, manager gjennom nesten like lang tid, og en rekke med store, norske musikere, Eivind Aarseth eller bandet jeg har i dag. I år har jeg også fått lov til å jobbe med en ny generasjon norske musikere. Men først og fremst er det publikum som har gitt meg et liv i musikken. Og fortsatt kjenner jeg apetitt på å lage nye ting. Takket være alle de fine menneskene jeg har møtt og fått jobbe med opp gjennom årene. Tusen, tusen takk for æresprisen, sa hun.

Sunday, January 19th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments