Derfor er Klose Rihannas «nigga»

(Dagbladet): Den som er aktiv på nettstedet Twitter, har kanskje lagt merke til popstjerna Rihannas engasjement rundt fotball-VM i Brasil.

Superstjerna fra Barbados var også svært aktiv på nettstedet under fartsfylte Tyskland – Ghana i går. Spesielt fornøyd virket hun å være med superinnbytter Miroslav Klose, som ikke bare scoret etter drøye minuttet på banen, men også ble historisk.

Tyskeren (med polsk opprinnelse) skrev seg nemlig inn i historiebøkene ved å tangere tidenes mestscorende i VM: Brasilianske Ronaldo. De begge har nå scoret 15 mål i VM-sammenheng.

- Da German bae

Det fikk Rihanna til å reagere slik:

- My nigga Klose, skrev hun, etterfulgt av:

- Da German bae Klose, i tillegg til et bilde av seg selv og den nå historiske tyskeren.

Bae kan oversettes som kjære, kjæreste, venn – og lignende.

Møttes i Berlin

Rihanna og Klose skal angivelig ha møtt hverandre èn gang. Det var på en restaurant i Berlin, ifølge tyske Bild.

Ifølge avisa skal Klose da ha funnet Rihanna og tatt bilde sammen med henne, men hevdet at han ikke var særlig stor fan.

- Jeg er ikke en fan, men det er veldig kult, sa Klose.

Historisk Klose

Den 36-årige spissen, som til daglig spiller i Lazio, høster i dag stor anerkjennelse for sin tangering av Ronaldo-rekorden i går.

- Hemmeligheten hans er den utrolig proffe holdningen. Styrken hans er viljen, sa Tysklands landslagstrener Joachim Löw etter kampen i går.

- Miroslav er en legende. Kanskje ikke riktig på linje med Franz Beckenbauer, Lothar Matthaus, Gerd Müller eller Jürgen Klinsmann, men veldig populær. Han er hyggelig, ydmyk og profesjonell, og lever et rent liv, uten kontroverser og med en god familie. Han bryr seg om hva han spiser, passer på kroppen sin og har aldri hatt noen store skader, sier tysk sportsjournalist Robert Peters til BBC.

Sunday, June 22nd, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments