Denne Ronaldo-feiringen får England til å fleipe med John Terry

(Dagbladet): Skader i kne og lår bidro til at Cristiano Ronaldo (29) ikke spilte cupfinalen mellom Real Madrid og Barcelona onsdag. Real Madrid vant 2-1 etter en praktscoring av Gareth Bale, og på sidelinja fanget TV-kameraene inn en jublende glad Ronaldo.

Portugiseren er blitt kritisert for ikke å vise glede – med mindre han selv står i sentrum for begivenhetene. Men etterpå kastet han seg ut i feiringene på mektige Mestalla i Valencia.

Antrekk: Caps, dress og slips.

Kontrast

Dette står i skarp kontrast til Chelsea-kaptein John Terry. I 2012 fikk han ikke spille finalen i Champions League mot Bayern München. Årsaken var at han ble suspendert etter semifinalen mot Barcelona. Terry satt likevel på Allianz Arena, staselig antrukket. Straks finalen var over, stormet han ned i garderoben og skiftet til Chelsea-drakt og feiret som alle andre.

Det samme skjedde i finalen i Europa League i fjor. På grunn av en ankelskade var Terry forhindret fra å spille mot Benfica i Amsterdam. Chelsea vant 2-1. Umiddelbart etter at finalen var over, tok han seg ned i garderoben og kledde på seg Chelsea-drakta.

Kritikken mot dette var at Terry nærmest framstilte seg selv som om han var en av de herioske guttene som hadde kjempet slaget ute på banen. Og vunnet.

Derfor ble han et mobbeobjekt på sosiale medier. I ettertid kom det fram at UEFA ønsket at suspenderte spillere skulle ta imot medaljer og pokaler i klubbdrakta.

I sivilt

Ronaldo kjørte en annen linje. Han feiret «i sivilt» da Real Madrid vant sesongens første tittel onsdag.

- Ronaldo tok del i Real Madrids feiringer. Men han gjorde det ikke i klubbdrakta som John Terry, bemerker den engelske avisa Daily Mail, med et dårlig skjult stikk.

Ronaldos signal til omverdenen var i alle fall: «Det var mine lagkamerater som vant, ikke jeg.»

Trente igjen

Verdens beste fotballspiller var for øvrig tilbake i trening langfredag.

Han håper å rekke onsdagens semifinale i Champions League mot Bayern München.

Det var i kvartfinalen mot Borussia Dortmund at han skadet seg.

Real Madrid kjemper også om seriegullet i Spania, og Ronaldos betydning for laget er udiskutabel.

Atlético Madrid topper tabellen med seks poeng foran Real Madrid etter 2-0-seieren over Elche langfredag. Barcelona ligger på 3. plass.

Friday, April 18th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments