Den ukjente historien: Slik gikk det med mannen som stjal verdens mest kjente sexteip

(Dagbladet): Før Paris Hilton og Kim Kardashian i det hele tatt hadde lov til å kle av seg på film, var det Pamela Anderson og Tommy Lee som var synonymt med ordet sexteip.

I 1995 ble tre private videokassetter, som blant annet inneholdt kjendisparet i seksuell utfoldelse, stjålet fra en safe i hjemmet deres i Los Angeles. I løpet av tolv måneder omsatte den redigerte videoen for rundt 572 millioner kroner – mot Anderson og Lees vilje.

I et intervju med Rolling Stone forteller mannen som stjal videokassettene om tyveriet. 

Elektrikeren Rand Gauthier, som nå er 57 år, var leid inn til oppussinga av Pamela Anderson og Tommy Lees Malibu-villa, men ble sparket, sammen med resten av arbeiderne, fordi paret mente de gjorde en for dårlig jobb. Da Gaulthier kom tilbake for å hente verktøyene sine, hevder han at Tommy Lee truet ham og en kollega med ei hagle.

- Jeg var ikke særlig populær, men jeg hadde aldri blitt truet med ei hagle før. Det ødela hodet mitt, sier Gaulthier til Rolling Stone.

Kledde seg ut som hund

Han ville ha hevn, og la dermed en plan om å stjele den digre safen han visste sto i Tommy Lees garasje – uten å være klar over hva den skulle vise seg å inneholde. Gaulthier forteller til Rolling Stone at han brukte hele sommeren på å planlegge tyveriet.

- Jeg tok meg god tid til å overvåke huset.

Noen dager før Halloween gikk Gaulthier til verks. Han tok seg inn på eiendommen mens han kravlet på alle fire. Over seg hadde han en skinnfell laget av jak, slik at han skulle se ut som familiens hund på overvåkningskameraene han selv hadde installert.

Gaulthier forklarer videre at han slo av kameraene, gikk inn i huset via Anderson og Lees soverom og ut i garasjen. Der fant han safen, som var gjemt i veggen, og tippet den over på ei medbragt tralle.

Vel ute på gata igjen, forklarer Gaulthier at han la han seg på rygg og brukte føttene til å løfte safen, som veide over 230 kilo, fra tralla og inn i varebilen.

Fremdeles elektriker

Rolling Stone påpeker i artikkelen at Gaulthiers påståtte beinpressøvelse bør tas med en klype salt, fordi de mener det var usannsynlig at Gaulthier gjennomførte tyveriet alene. Særlig fordi han hadde fortalt andre versjoner av historien tidligere til venner, som involverte medsammensvorne.

Tommy Lee selv fortalte i boka «The Dirt» at han mente at safen ble løftet med en kran.

Det var imidlertid etter at tyveriet var gjort, at problemene for elektrikeren Gaulthier, som senere prøvde seg en periode som pornoskuespiller, begynte for alvor. På et tidspunkt måtte han gjemme seg fra både politi, advokater, torpedoer og mafia, og Gaulthier har aldri tjent ei krone på opptakene han stjal.

Nesten tyve år etterpå jobber han fremdeles som elektriker i Los Angeles, og skryter i ny og ne om at det var han som stjal Pamela Andersons sexteip. Selv om det sjelden er noen som tror ham, er han stolt over å ha tilgjengeliggjort parets intime øyeblikk for almennheten.

- Det var søtt. Det var et forelska par som hadde det morsomt, noe som er en fantastisk ting. Jeg er sjalu og skulle ønske jeg fikk oppleve noe slikt, sier Gaulthier til Rolling Stone.

Wednesday, December 24th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments