- De sier at utstyret ditt er veldig synlig når du jogger i den joggebuksa

(Dagbladet): Pinlige spørsmål om kropp er ikke lenger bare forbeholdt kvinnene i amerikansk underholdningsindustri. Det fikk Jennifer Anistons (45) forlovede, Justin Theroux (43), oppleve da han gjestet talkshowet til Conan O’Brien denne uka.

Theroux spiller for tida i HBO-serien «The Leftovers», laget av blant annet en av mennene bak serien «Lost».

- Veldig synlig utstyr

En av scenene i serien viser Theroux’ rollefigur løpende i en grå joggedress. Og med skuespilleren trygt plassert i stolen overfor seg klarte ikke O’Brien dy seg for å ta opp et tema han selv åpenbart syntes var litt pinlig.

Derfor skyldte han like godt på sine kvinnelige ansatte.

- De sier at utstyret ditt er veldig synlig når du jogger i den joggebuksa. Og det er vel en en sånn greie kvinner snakker om, sier O’Brien mens Theroux skjuler ansiktet i hendene og ler.

- Var det snakk om noen form for forstørrelse? La du ei klokke nedi der? fortsetter talkshowverten.

Måtte bruke to boksere

Selv påstår Theroux at han ikke var klar over at joggescenen var et tema. Men helt som lyn fra klar himmel kom nok likevel ikke spørsmålet. Skuespilleren avslører nemlig at det er to joggescener i serien.

Før innspillingen av den andre fant han ikke bare én, men to, boksershorts i garderoben da han skulle skifte.

- Jeg tenkte «å, ja, jeg kan velge mellom to par». Men de svarte «nei, de vil at du skal ha på deg begge», forteller skuespilleren. 

Intervjusekvensen får nå mye oppmerksomhet. Blant annet nettsida Gawker omtaler det hele i svært sarkastiske ordelag, og illustrerer artikkelen med et bevegelig bilde – en såkalt gif.

- Jeg vet ikke hva jeg skal svare på det spørsmålet, svarer Theroux når O’Brien ikke vil gi slipp på samtalen om den grå joggedressen.

- Det var egentlig ikke noe spørsmål der. Jeg bare gratulerte deg, svarer O’Brien.

Tok bort fokus

Justin Theroux er ikke den eneste mannen som har fått sine edlere deler behørig omtalt etter en rolle. For mens kvinnelig nakenhet ikke er uvanlig i amerikansk film- og tv-bransje, er mannlig nakenhet fortsatt relativt tabubelagt.

I 2011 spasert Michael Fassbender rundt uten en tråd i rollen som sexavhengig i filmen «Shame». Men da filmen kom fikk han mer oppmerksomhet for enkelte deler av kroppen sin, enn for skuespillerprestasjonene.

- Din penis var en åpenbaring – og jeg er tilgjengelig for å jobbe med den når som helst, uttalte skuespillerkollega Charlize Theron.

I etterkant har alt oppstyret ført til spekulasjoner om hvorvidt Fassbenders penis tok bort så mye fokus fra hans rolletolkning at det kostet ham en Oscar-nominasjon.

Friday, September 5th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments