Capello tar affære. Stoler ikke på at spillerne er smarte nok

Få med deg alt i VM direkte

(Dagbladet): Det er ikke mye tillit de russiske spillerne får av sin trener Fabio Capello under VM. I alle fall ikke når det kommer til bruk av sosiale medier.

Den italienske generalen, som tidligere har ledet det engelske landslaget samt blant annet AC Milan, Juventus og Real Madrid, har nemlig lagt ned Twitter-forbud for sine spillere den neste måneden.

Vil unngå problemer

Det er ikke nytt at spillere må finne seg i ymse restriksjoner under mesterskap, være det seg sex-liv eller annet, men årsaken er gjerne at treneren vil beholde fokus på de sportslige oppgavene og utfordringene. Ikke så her.

Capello er nemlig mer bekymret for spillernes intelligens.

- Tweets kan noen ganger være et problem, om de ikke er skrevet intelligent. For å unngå den slags problemer vi jeg heller be mine spillere holde seg unna det i en måned, sa Capello tirsdag.

Starter VM i dag

Han tilføyde deretter at spillerne selvsagt oppfordres til å snakke med både presse og fans underveis i turneringen.

For øvrig er det derimot fritt fram for bruk av både Facebook, Instagram, Snapchat eller hva det måtte være. Om Capello ser på dette som mer ufarlige kanaler, eller om han rett og slett ikke kjenner til det, skal foreløpig forbli usagt.

Russland sparker i gang sitt VM ved midnatt når de møter Sør-Korea i Cuiaba.

Få med deg alt i VM direkte

Tuesday, June 17th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments