Bryllupsfeber i Venezia

Etter alt å dømme gifter Hollywood-stjerna George Clooney (53) og menneskerettsadvokat Amal Alamuddin (36) seg i Venezia lørdag.

Det skriver flere utenlandske medier, deriblant BBC.

Og som seg hør og bør for gifteklare kjendispar, varmet det vordene ekteparet opp til den store dagen med en stjernespekket feiring fredag kveld.

Kjendistungt

Blant andre Clooneys gode venn Matt Damon og hans kone Luciana Barroso, VOGUE-redaktør Anna Wintour, venneparet Cindy Crawford og Rande Gerber, samt skuespillerparet Emily Blunt og John Krasinski ble avbildet under feiringen, i tillegg til andre venner og familiemedlemmer.

Ifølge BBC er det ventet at superparet Brad Pitt og Angelina Jolie også vil dukke opp til helgens begivenhet.

Det råder fortsatt usikkerhet om hvorvidt selve bryllupet vil finne sted på femstjernershotellet Hotel Cipriani eller på syvstjernershotellet Aman Canal Grande, og stjerneparet opprettholdt forvirringen fredag kveld.

Ifølge UsWeekly gikk Amal Alamuddin ombord i en kanalbåt-taxi fra Hotel Cipriani, der Clooney har bodd åtte ganger tidligere under filmfestivalen i byen.

Derfra ble brudens følge, som inkluderte moren Baria og søsteren Tala, fraktet til Aman Canal Grande. Mennene hadde sin egen kanalbåt, som tok en smokingkledd George Clooney og noen av kameratene hans til den kjente restauranten Da Ivo.

På vei til luksusmiddagen sin skålte «Gravity»-stjerna med kompisene sine, og smilte fra øre til øre.

Ifølge People ble brudgommens følge servert fylte squashblomster, som regnes som en kostbar delikatesse, fiken og skinke, knivskjell, fersk tagliolini-pasta med trøffel og ris med sjampinjong. Til maten nøt de den berømte italienske vinen Sassicaia.

Uvanlig valg

Om den vordende bruden og brudgommen ble gjenforent etter sine separate feiringer fredag kveld, vites ikke. I Hollywood virker det å være en større tradisjon for at paret markerer sin siste kveld som ugifte med en felles «øvelsesmiddag».

Blant andre Adam Levine og Behati Prinsloo, Kim Kardashian og Kanye West, Anne Hathaway og Adam Schuman gikk heller for en slik felles feiring.

Imidlertid er det ikke kjent om Clooney og Alamuddin har hatt utdrikningslag tidligere, så kanskje fredagskvelden også hadde denne funksjonen.

Ryktene skal ha det til at hele Canal Grande vil bli stengt for uvedkommende båttrafikk når paret gifter seg – noe som er praktisk hvis bryllupsgjestene skal fraktes frem og tilbake over kanalen.

Om UsWeekly har rett, skal vielsen nemlig bli gjennomført på luksuriøse Aman Canal Grande i kveld. Tidligere borgermester i Roma og Clooney-venn Walter Veltroni skal angivelig forrette vielsen, før bryllupsfølget returnerer til Hotel Cipriani for drinker og fyrverkeri.

Saturday, September 27th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments