- Brukte mafialeilighet som utroskapsrede

(Dagbladet): President François Hollandes (59) i Frankrike skal ha all hemmelighet ha innledet et forhold med den nesten 20 år yngre skuespilleren Julie Gayet (41) bak ryggen til sin samboer Valérioe Trierweiler.

Påstandene, som først ble framsatt over en lang fotoreportasje i magasinet Closer, øker i omfang.

Nå hevdes det at parets angivelige utroskapelige møter skal ha skjedd innenfor veggene til den korsikanske mafiaen.

Livvakter med på nattlige turer

I går ble det meldt at den franske førstedamen, som er den første ugifte i sitt slag, ble lagt inn på sykehus dagen før avsløringene. Hun er stadig innlagt og det er ikke aktuelt å skrive henne ut før i morgen, melder NTB.

Ryktene om den påståtte utroskapen har versert i det politiske miljøet i lang tid. Det har blant annet blitt påstått at Hollande har vært på hyppige natltige utflukter med sin scooter for å overnatte hos Gayet.

Presidentens livvakter skal ha vært bekymra og opposisjonspolitikere har benyttet anledningen til å kommentere.

- Hvordan kan man ikke beklage den skade han har gjort til Frankrikes image når han som statsoverhode blir tatt på fersken på vei mot et romantisk stevnemøte på en moped, ledsaget av livvakter betalt av statlige midler? spurte opposisjonspolitikeren Georges Fenech
overfor avisa Le Parisien.

Mafiarede

Nå kan det hende at de politiske motstanderne får ytterligere vann på mølla.

The Guardian viser til franske medier, deriblant Le Monde og AFP, når de skriver at Hollande og Gayet skal ha brukt en leilighet som kobles til den franske mafiaen for sine angivelige elskovsmøter.

Ifølge rapportene skal Gayet ha lånt leiligeheten av en skuespillervenninne som er involvert med kriminelle.

Venninnen nekter for at hennes tidligere ektemann, som nylig er dømt for hvitvasking, noen gang har eid, leid eller bodd på stedet og truer nå med søksmål for ærekrenkelser.

Også eksmannen har vært ute og nektet for å ha noe med leiligheten å gjøre. Vennen til Gayet skal, etter bruddet med sin mann, også ha bodd sammen med mann som ble drept i et angivelig gjengoppgjør i mai i fjor.

Overskygger reformer

Det var det franske kjendisbladet Closer som publiserte en sju sider lang fotoreportasje som de mener beviser at presidenten har et forhold til skuespilleren. Bladet har sensurert en faksimile av sitt eget magasin på sine nettsider etter rettslige trusler fra Hollande og Gayet.

Hollande har reagert sterkt på reportasjen, og har sagt at den er en krenkelse på privatlivets fred. Ifølge nyhetsbyrået AFP sier Hollande at han har rett til privatliv som enhver fransk borger, og at han nå vurderer søksmål.

Flere franske medier har bemerket at han ikke har gjort noen forsøk å avvise påstandene om utroskap.

Det pikante dramaet overskygger nå Hollandes årlige nyttårstale i morgen der det er ventet atet skifte i den økonomiske politikk og omfattende reformer vil være tema, melder NTB.

Tuesday, January 14th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments