Bruce Willis’ datter protesterer mot Instagram, og legger ut toppløsbilder

(Dagbladet): For to dager siden la Bruce Willis og Demi Mores datter, Scout Willis, ut to bilder av seg selv på Twitter hvor hun er toppløs.

Det ene bildet viser henne toppløs ved en blomsterbutikk, midt i New York. På det andre bildet er hun fortsatt naken på overkroppen, og vandrer rundt i byen.

- Hvis du ikke liker det du ser, kan du slutte å følge meg, skrev hun.

Protest

Willis prøver å få fram et poeng, hvor hun sikter til at bildene er en protest mot Instagram, og deres retningslinjer når det kommer til kvinnelig nakenhet.

Bildene er også lagt ut omtrent én måned etter at Rihanna fikk sitt toppløsbilde slettet fra Instagram. Bildet, hvor artisten kun er iført kun en bikinitruse og en bowlerhatt, ble også for mye for bildedelingstjenesten.

Willis forklarer også på ett av bildene at det å gå toppløs midt i New York er lovlig, mens Instagram ikke vil tillate slik nakenhet.

- Dette er hva Instagram ikke vil la deg se. #FreeTheNipple, skriver hun.

På kort tid har skuespillerdatteren fått enormt med oppmerksomhet, og på Twitter er det delte meninger om opptrinnet. Til tross for at noen mener det hele er gjort for å skape oppmerksomhet rundt seg selv, er det andre som hyller henne for å være modig og sterk.

Søsteren viste undertøyet

Det er imidlertid ikke bare Scout som har vist mye hud i offentligheten.

Hennes søster, også Bruce Willis og Demi Mores datter, Rumer Willis, har trappet opp i offentligheten med minimale klesplagg.

Da hun deltok på et konsertarrangement for magasinet Elle forrige måned, var hun iført en magekort, sort overdel, samt et nokså avslørende skjørt hvor hun viste undertøyet.

Thursday, May 29th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments