Bruce Springsteen får gjesterolle i «Lilyhammer»

(Dagbladet): - Jeg kan bekrefte at Bruce Springsteen har fått en rolle i neste sesong av «Lilyhammer», som skal sendes senere i år, sier eksternsjef i NRK, Petter Wallace, til Dagbladet.

TV-serien «Lilyhammer» har vært en supersuksess for produksjonsselskapet Rubicon og NRK, og har hatt rundt en million seere på de to første sesongene.

I høst er det klart for den tredje sesongen, og tidligere denne uka ble det kjent at den siste scena spilles inn i New York i disse dager, og at hovedrolleinnehaver Steven Van Zandt tar penger fra egen lomme for å finansiere den.

I dag skriver bransjebloggen Deadline.com at Van Zandt, som kanskje er bedre kjent under kallenavnet Little Steven, inviterer med noen av sine beste venner og bandkolleger med på opptak.

- Gjesterolle

NRK bekrefter overfor Dagbladet at Bruce Springsteen får en gjesterolle i den kommende sesongen.

- Bruce har hatt en veldig stor interesse for «Lilyhammer», noe han også har bemerket fra scenen i Oslo tidligere. Det har vært en del praktiske ting som måtte på plass for å få til dette, og det måtte være en rolle han hadde lyst til å gjøre. Alt dette fikk vi til nå, sier Wallace.

Bruce Springsteen og Van Zandt har spilt sammen i en årrekke i Springsteens E Street Band.

Deadline skriver at «The Boss», som Springsteen kalles, skal spille eieren av et likhus, men det kan ikke Wallace si noe om.

- Jeg kan ikke si veldig mye nå. Det er ingen stor rolle, men han dukker opp i slutten av serien. Det har vært et ønske både fra Bruce og Steven at vi skulle få til dette. Det syns vi er kjempehyggelig, men det har tatt litt tid. Derfor kommer dette på slutten av opptakperioden, sier Wallace.

- Harde livet

Little Steven er også kjent fra tv-serien «The Sopranos» hvor han hadde rollen som Silvio Dante. Deadline.com melder at hans kollega fra serien Tony Sirico også skal ha en gjesterolle i den kommende «Lilyhammer»-serien.

- Jeg kan ikke bekrefte eller avkrefte dette, men det er flere mer eller mindre kjente amerikanske skuespillere som skal være med, sier Wallace.

- Hvor mye koster det å få «The Boss» med i «Lilyhammer»?

- Dette har aldri vært et kostnadsspørsmål. Jeg tror nok at Bruce Springsteen ikke har vært veldig opptatt av hva dette skal koste, økonomien har aldri vært et spørmål, svarer Wallace.

- Nå redigeres det for harde livet slik at «Lilyhammer 3» blir klar for å sendes mot slutten av året, sier eksternsjefen.

Thursday, September 4th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments