- Brittany ville vært i live hvis ambulansen ble ringt før hun kollapset

(Dagbladet): Det har snart gått fem år siden skuespillerinna Brittany Murphy ble funnet død i sitt hjem i Los Angeles.

Siden har dødsårsaken, som trolig skyldtes «hjertestans forårsaket av lungebetennelse og flere underliggende tilstander», skapt full forvirring.

Ny dokumentar

«8 mile»-stjernas mor har hele tiden hevdet av Murphy døde av naturlige årsaker, mens en rapport fra i fjor påsto at skuespilleren var proppfull av rottegift da hun ble funnet død i 2009.

Ektemannen og regissøren Simon Monjack, som mente stjerna hadde «influensaliknende symptomer», gikk selv bort kun fem måneder etter sin kones død, med skremmende lik dødsårsak.

I forbindelse med en ny tv-dokumentar om Murphy, som ble 32 år gammel, kommer det frem nye påstander knyttet til hennes mystiske dødsfall.

Det skriver den britiske avisa The Daily Mail.

- Hun kunne vært reddet

I dokumentaren dukker det opp opplysninger om dramet som utspant seg i timene før  «Clueless»-skuespilleren ble erklært død.

Ifølge legen Richard Shepherd, som blant annet tok del i obduseringen av prinsesse Diana, var det for sent å redde Murphy da mora ringte nødnummeret.

- Når nødetatene ble oppringt, hadde Murphy allerede kollapset, og det var sannsynligvis lite helsepersonellet kunne gjøre for å redde henne, forteller han og fortsetter:

- Men om hun hadde blitt brakt til sykehuset 24 timer i forkant og fått intravenøst drypp, hadde hun nok overlevd og hatt det bra i dag. Hun kunne absolutt vært reddet, sier han ifølge avisa. 

Shepherd påpeker samtidig at det er umulig å klandre enkeltmennesker for Murphys død.

- Det er fullt mulig at ingen visste hvor syk Brittany egentlig var, som kan ha vært grunnen til at de ikke ringte ambulanse tidlig nok, forteller han.

Sosial angst

I dokumentaren hevdes det nemlig at Murphy slet med sosial angst som igjen førte til at hun ble avhengig av respeptbelagte medisiner.

I forkant av sin død skal hun blant annet ha vært livredd for paparazzi-fotografer.

- Legemidler kan ha en meget gunstig effekt, men de har også en del bivirkninger. Og blande dem sammen kan fort være dødelig, forklarer legen.

Den avdøde skuespillerens mor har ikke kommentert påstandene fra den ferske dokumentaren, men sto på sitt i et brev til The Hollywood Reporter i november.

- Omfattende tester tilsa at hun døde av naturlige årsaker. Nå er hun en engel i himmelen, skrev hun i brevet.
 

Wednesday, August 6th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments