Blondinbellas ferieplaner gjør leserne rasende

(Dagbladet): Når den svenske bloggeren Isabella, «Blondinbella», Löwengrip Spångberg (23) reiser på familieferie til Dubai i november ligger prislappen på rundt 55 000 kroner.

Spångberg reiser på ferie med mannen Odd (23) og parets ett år gamle sønn Gillis.

-Fantasiverden

Flere lesere har rast mot reisekostnaden og det faktum at bloggeren har beskrevet prisen på flybilletten i økonomiklasse som «god», skriver Expressen.

Å fly økonomi koster cirka 4800 kroner tur/retur, men bloggeren har valgt å kjøpe billetter på business. Der er prisen i underkant av 16 800 per tur/retur-billett.

Sønnens billett koster litt under tusenlappen.

I løpet av den ukeslange ferien leier familien et hus på en kunstig palmeformet halvøy til 6340 kroner natta. Huset, og leieprisen, skal Spångberg dele med en annen familie. Prisen for hele uka blir dermed i overkant av 20 000 kroner.

Arge lesere har blant annet beskyldt bloggeren for å leve i en fantasiverden, og lurt på hvordan hun kan kalle seg økonomisk når hun velger å bruke store summer på en ukes feriereise.

Mener kritikken er uberettiget

Nå svarer bloggeren på kritikken.

- Det er mange som er opprørte. Jeg synes det er uberettiget. Hadde Odd og jeg tatt opp et lån, eller om vi ikke kunne sette av penger til Gillis og var nødt til å spise nudler, da hadde jeg forstått det, sier hun til Expressen.

- Vi sparer penger, nedbetaler lån, donerer. Finnes det da penger til overs som vi gjør at vi kan unne oss noe, er ikke det noen grunn til å bli opprørt.

Også da Blondinbella røpet prisen på bryllupet ble det baluba.

- Mine lesere er interessert i å vite hva ting koster, om jeg ikke skriver det, spør de. Det var derfor jeg skrev det.

Hånet og truet

Den profilerte bloggeren har delt av livet sitt med alle som vil lese siden hun var 14 år gammel.

Å være blant Skandinavias største bloggere har ikke bare medført positive opplevelser for Löwengrip.

Hun har tidligere blitt hånet for sin gravide kropp på åpen gate. Hun har også mottat et brev med alvorlige seksuelle trusler, noe som førte til at hun lenge var redd og slet med å sove.

I fjor fortalte hun at hun hadde anmeldt mellom åtte og ti forhold til politiet.

Wednesday, September 10th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments