Bilder fra Northugs ulykkessted kan bli vist på TV

(Dagbladet): Den første politipatruljen som kom til stedet etter at Petter Northug krasjet sin Audi A7 klokka halv seks søndag morgen, hadde en filmende TV-fotograf med seg i bilen, melder Adressa.no.

Fotografen var med for å gjøre opptak for «Nattpatruljen», et TV-program på kanalen MAX som følger en patruljebil fra politiet på nattevakt fra forskjellige steder i landet.

-  Vi har nettopp startet opptak av en ny sesong med «Nattpatruljen. Vi var i Trondheim for å følge innsatsleder Anders Bang Danielsen og politibetjent Olav Skarsem, og var i bilen da de rykket ut til denne ulykken, sier Gudmund Bjotveit ved SBS Discovery til Dagbladet.

Det er SBS Discovery som produserer TV-programmet for MAX. Selskapet har foreløpig ikke sett opptakene fra episoden og har ikke bestemt seg for om det er noe de ønsker å sende.

– Først må vi få materialet, så må vi ta en grundig redaksjonell vurdering på om det skal sendes, sier Bjotveit. 

Kommunikasjonsrådgiver Hege Marie Vikaune ved Sør-Trøndelag politidistrikt sier til Adressa at de ikke ønsker at opptakene skal sendes.

- Vi skal ta en prat med produksjonsselskapet, men vårt standpunkt er at vi ikke ønsker at det skal bli vist noe video fra denne hendelsen. Da vi gikk inn i dette samarbeidet var det med en forutsetning om at ingen skulle være gjenkjennbare og denne situasjonen er definitivt det, sier Vikaune, som understreker at de har et  godt samarbeid med SBS Discovery, som produserer Nattpatruljen for kanalen Max.

Petter Northug innrømmet i går promillekjøring. Han risikerer nå fengselstraff, mener advokat Mette Yvonne Larsen.

Monday, May 5th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments