Begravelsen endte i bitter familiestrid

(Dagbladet): Designeren L’Wren Scott, som var kjæreste med «Rolling Stones»-vokalist Mick Jagger i 13 år, ble funnet død i sin egen leilighet i New York i begynnelsen av forrige uke.

Dagen etter uttrykte Jagger sin sorg over tapet av sin kjære.

«Jeg sliter fortsatt med å forså hvordan min elskede og bestevenn kunne ende livet sitt på så tragisk vis», skrev han på sin offisielle nettside, mickjagger.com.

Begravelses-strid

Etter Scotts død er det mye som skal bestemmes av hennes nærmeste venner og familie, blant annet hvor begravelsen skal finne sted.

Det har vært mye spekulasjoner angående begravelsen i amerikanske og britiske medier. Mange av hennes nærmeste familiemedlemmer bor i Utah, hvor hun selv vokste opp, Jagger bor i Los Angeles, mens Scott selv har bodd og arbeidet i New York i mange år.

I går kveld bekreftet representanter for Jagger til Hollywoodlife at begravelsen vil finne sted i Los Angeles.

Men før avgjørelsen ble tatt var det mange å ta hensyn til. Scotts søster, Jan Shane, bor i Utah sammen med sin mann Rob. Til DailyMail fortalte hun i forrige uke at hun og søsteren sluttet å snakke med hverandre etter at moren døde for seks år siden.

Ekteparet, som har vært gift i 22 år, mener at begravelsen burde ha funnet sted i Utah, hvor designeren vokste opp.

Adoptert inn i mormon-familie

Scotts bror, Randall Bamborough, dro i forrige uke til New York for å ta seg av spørsmål som begravelse. Jan og Rob Shane ønsket da at han skulle ta henne med seg hjem.

- Hun burde bli begravet hjemme. Hun burde ikke bli begravet i New York. Familien hennes er her. Ta henne hjem til resten av familien, mor, far og besteforeldre. Man bør bli gravlagt sammen med familien, sa Rob da til DailyMail.

Scott, og hennes bror og søster, var adoptert inn i en strengt kristen mormonerfamilie. Foreldrene hennes, Ivan og Lula Bamborugh, er begravd i Utah.

Faren Ivan var prest i Mormon-kirka.

- Barndommen vår var perfekt, jeg kunne ikke fått bedre foreldre. De gjorde alt de kunne for oss, vi visste at vi var elsket, vi ble tatt vare på – hjemme var trygt for oss. Det var ingen forskjell fordi at vi var adopterte, sa Jan til DailyMail.

Monday, March 24th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments