Avslører tysteren i nytt brev til FA

(Dagbladet): Cardiff City har sparket én person i klubben  etter at Cardiffs lagoppstilling ble lekket til motstanderen Crystal Palace før kampen forrige helg.

- Klubben har kopi av en SMS som inneholder eksakt samme lag som Solskjær startet med, sier en kilde til lokalavisa Wales Online.

Cardiff har etterforsket saken helt siden nyheten ble kjent, og har nå funnet svar.

Et uhell

Daily Mail skriver nå at det var den tidligere Crystal Palace-manageren Dougie Freedman som ga beskjed til Cardiff.

Freedman, som nå er Bolton-manageren, skal ha fått SMS-en av  Cardiffs tidligere sportsdirektør Iain Moody (Er nå I Crystal Palace).

Sportsdirektøren hevder ifølge avisa at det var et uhell at meldingen ble sendt til Freedman.

Ifølge Daily Mail var dette meldingen som ble sendt:

«Dette kommer rett fra Gunnarsson (Aron Gunnarson, Cardiff-spiller journ.anm): Deres lagoppstilling er 4-4-2, Marshall, KTC, Caulker, Turner, Taylor, Daehli, Medel, Mutch, Zaha, Campbell, Jones».

Kvalm

Freedman kjenner godt til Solskjær etter at de to gikk på trenerkurs sammen. Han skal også ha gitt Solskjær beskjed om at Crystal Palace kjente til lagoppstillingen to dager før kampen.

På kampdagen gikk Solskjær opp til Palace-manger Tony Pulis:

- Det gjør meg kvalm at rekrutteringssjefen deres sender tekstmeldinger til en av mine spillere for å vite hva slags lag vi stiller med.

På en pressekonferanse i dag fulgte han opp saken:

- Vi måtte se på saken i forrige uke. Vi hadde problemer internt og måtte håndtere det. Vi har sendt en rapport og det er slutten på saken for oss. Vi må gå videre, sier nordmannen ifølge Wales Online.

Ole Gunnar Solskjær sa på dagens pressekonferanse i Cardiff at klubben har sendt en rapport til Premier League, men ikke bedt om poengtrekk.

- Nei, vi har aldri bedt om at resultatet fra Crystal Palace-kampen skal strykes eller at det skal være snakk om noe poengtrekk. Vi har rett og slett sendt Premier League en rapport om saken, sier han i følge Wales Online.

Tony Pulis hevder i dag at han ikke gjorde noen forandringer etter lagoppstillingen ble kjent:

- Jeg tok ut laget mitt mandag før kamp. De jobbet bra på trening, så jeg gjorde ingen forandring, sier han til BBC.

Må vinne

I morgen møter Cardiff Stoke til nok et viktig bunnoppgjør.

Cardiff har tre poeng opp til den livsviktige 17.plassen i Premier League. Laget må plukke poeng.

- Vi kan plukke poeng i alle kampene. Sunderland var to minutter unna tre poeng mot Manchester City.  Seieren mot Southampton var stor og har gitt oss selvtillit. Vi må jobbe videre på seieren, sier Solskjær.

Friday, April 18th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments