Audi Norge til Dagbladet: Dette er en alvorlig sak

– Vi er kjent med bilulykka gjennom medienes dekning, og vi i Audi sitter ikke på noen andre opplysninger enn det som er meldt fra nyhetskildene, sier Marius Tegneby, markedssjef i Audi Norge til Dagbladet. 

Sponsoravtale

Audi Norge har siden 2012 hatt en sponsoravtale med Petter Northug og en del av denne avtalen går ut på at skistjerna disponerer en Audi A7 sportback dieselbil med 210 hestekrefter.          

- Den kosta én million kroner da Northug fikk den utlevert for to år siden, sier Audis markedssjef.  

Tegneby vil ikke si noe om hva dagens bilulykke kan ha å si for sponsoravtalen mellom Northug og Audi i fremtiden. 

- Dette er en alvorlig sak, men så lenge vi ikke kjenner hendelsesforløpet, vil ikke jeg si noe mer om forholdene. Vi venter nå på hva politiets etterforskning avdekker. Først når fakta om hva som har skjedd foreligger, vil vi ta stilling til hva som skal skje videre, sier Audi Norges markedssjef.  

Tegneby poengterer at dette også gjelder hvem som skal ta regninga for skadene som er påført bilen og omgivelsene.  

- Politiets etterforskning vil vise om dette blir en vanlig forsikringssak eller noe annet, sier Tegneby til Dagbladet.

Usikker Red Bull

Kommunikasjonssjef for Red Bull i Norge, Kristian Kjelman, forteller til Dagbladet at sponsoravtalen med Petter Nothug skulle reforhandles etter sist sesong.  

- Jeg vet ikke om vi har reforhandlet og tegnet ny avtale, har vi gjort det, har vi en avtale med Northug til og med sesongen 2016, sier han.  

Han har tidligere i dag snakket med Northugs managment om søndagens bilulykke, uten at han fikk opplysninger som bringer mer fakta om ulykken enn det som til nå er kjent via nyhetsmeldinger i media.

Sunday, May 4th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments