Audi går i krisemøte: Nå skal vi lese godt gjennom avtalen med Petter

(Dagbladet): For øyeblikket har ikke Audi noen aktive reklamekampanjer hvor Petter Northug er delaktig som reklameobjekt for bilmerket Audi.

- De som vi har kjørt er avsluttet for en tid tilbake, da de uansett var tidsbegrenset, sier informasjonssjef for Audi Norge, Marius Tegneby til Dagbladet.

Vurderer framtida

Audi har fulgt utviklinga i fyllekjøringssaken tett gjennom hele søndagen. Petter Northug har tilstått å ha kjørt millionaudien av type A7 Sportback og krasjet mens han var alkoholpåvirket.

Klokks ni kom Northug-managementet med en pressemelding der de bekreftet at Northug kjørte bilen.

Nå vil bilsponsoren vurdere framtida for et videre samarbeide med ski-kjendisen fra Meråker.

- Vi skal prate med team-Northug i løpet av de neste dagene. Og nå skal vi også sjekke ut hva som står i avtaleteksten vi har med Petter Northug, sier Tegneby.

Søndag kveld vil ikke Tegneby gå i dybden.

- Jeg sitter ikke med avtalen tilgjengelig, men vi skal uttale oss i løpet av uka om hvordan veien videre blir mellom oss og Northug, sier han.

- Katastrofalt

Tidligere i dag uttalte advokat Mette Yvonne Larsen at fyllekjøringen trolig vil ende med ubetinget fengselsstraff.

Jacob Lund var sponsorsjef i DNB-konsernet fra 1992 til 2012, og driver i dag eget konsulentselskap. Lund mener Northugs fyllekjøring er svært ødeleggende for hovedsponsor Coop.

- Først og fremst er dette en tragedie for Petter Northug og miljøet rundt ham. Men at Petter Northug nå er tatt for fyllekjøring, er veldig alvorlig sett med sponsorøyne, sier Lund til Dagbladet og utdyper:

- Fra et sponsorståsted er det nærmest katastrofalt for Coop. Det handler om symbolverdier. Coop skal bruke Petter Northug overfor barn og ungdom, så dette er ikke en bra sak i det hele tatt, sier sponsoreksperten.

Sunday, May 4th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments