Angelina og Brad sa ja i Frankrike

(Dagbladet): Skuespillerparet Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (50) har utvekslet sine løfter om evig troskap, og sagt ja til å bli rette ektefolk.

Det melder både nyhetsbyrået AP og Sky News på Twitter.

«En talskvinne for paret sier at Brad Pitt og Angelina Jolie giftet seg lørdag i Frankrike», skriver Sky News.

Ifølge AP, fant det svært private bryllupet sted i et lite kapell i vinslottet Chateau Miraval, som ligger i bryen Correns i Sør-Frankrike. Bare parets nærmeste familie og venner skal ha vært til stede.

Lot barna ta del

Angelina Jolie og Brad Pitt møtte hverandre under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005.

I 2006 fikk paret deres første biologiske barn, og siden har de adoptert flere. De to filmstjernene har i dag seks barn sammen: Maddox (13), Pax (10), Zahara (9) og Shiloh (8), samt tvillingene Knox (6) og Vivienne (6) – som ble født i Nice i Frankrike, ikke langt fra byen der Pitt og Jolie nå giftet seg.

En talsmann for paret sier til AP at barna tok del i bryllupet. Eldstesønnene Maddox og Pax skal ha geleidet bruden til alteret, Zahara og Vivienne hadde roller som blomsterpiker, mens Shiloh og Knox bar ringene.

Pitt har tidligere uttalt at barna har hatt lyst til at foreldrene skal gi hverandre sine «ja» og bli mann og kone, og for to år siden sa han at det «skjer snart».

- Barna maser mer og mer, og det er noe jeg vil gjøre i løpet av livene deres. Men jeg føler også at tida har kommet, sa han til People.

Rykteflom

Nå har paret altså klart det få Hollywood-par klarer: Å holde bryllupet svært hemmelig.

Bryllupsryktene har florert rundt paret omtrent siden de ble et par for ni år siden. I 2006 ville ryktene ha det til at de skulle gifte seg i Italia.

Paret, populært kalt «Brangelina», har lenge vært klar på at de ikke vil gifte seg før homofile ekteskap blir gjort lovlig i USA.

- Angie og jeg skal vurdere bryllup når alle andre i dette landet som vil gifte seg, har juridisk mulighet, har Pitt uttalt.

Forlovet i to år

I 2012 ble paret forlovet. Det året ble det lovlig for homofile å gifte seg i tre av de amerikanske statene, og Barack Obama gikk offentlig ut og sa at han støtter likekjønnet ekteskapet - som første amerikanske president.

Per dags dato er likekjønnet ekteskap mulig å gjennomføre i 19 av de 50 amerikanske statene.

- Ja, det stemmer at de er forlovet, sier Pitts manager Cynthia Pett-Dante til People i 2012.

I fjor sommer ble det vedtatt at gifte par av samme kjønn skal ha de samme føderale rettigheter som andre gifte par i USA.

Jolie har tidligere vært gift med den britiske skuespilleren Jonny Lee Miller, i tre år på slutten av 90-tallet, og med Billy Bob Thornton fra 2000 til 2003.

Pitt var gift med skuespiller Jennifer Aniston fra 2000 til 2005.

Thursday, August 28th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments