Amerikansk turist funnet død i koffert på Bali

(Dagbladet): Kroppen til en kvinnelig amerikansk turist ble i går funnet i en koffert utenfor et eksklusivt hotell på ferieøya Bali i Indonesia. Kroppen skal ha vært kraftig forslått, og nå er datteren og hennes kjæreste pågrepet mistenkt for drapet. Det opplyser politiet i dag via nyhetsbyrået AFP.

Liket ble funnet i en koffert i bagasjerommet til en taxi foran et fem-stjernes hotell i det eksklusive Nusa Dua-området på Bali.

Det 62 år gamle kvinnelige offeret skal ha vært halvnaken og hatt en rekke sår på kroppen, noe som ifølge politiet tyder på at hun kjempet for livet til siste slutt.

Kranglet

62-åringen skal ha bodd på hotellet med sin 19 år gamle datter og datterens kjæreste på 21 år, fortalte politisjef Djoko Hari Utomo.

- Mora skal ha bodd sammen med datteren sin i flere dager før kjæresten kom ned og ble med dem, sa Utomo.

Overvåkningskameraer skal vise at mora kranglet med datterens kjæreste i hotellobbyen samme natt drapet skal ha skjedd.

Dagen etter sjekket det unge paret ut av hotellet og sendte en rekke kofferter ned til en ventende taxi. Blant disse kofferten som inneholdt det 62 år gamle offeret.

Liket skal ha blitt oppdaget da paret ikke møtte opp til den ventende taxien, og opptak fra overvåkningskameraer viser de to forlate hotellet via stranda på baksida av eiendommen.

- Dette er drap

Det ble satt i gang en politijakt etter datteren og kjæresten hennes, og på onsdag morgen fant politiet dem sovende på et hotell i turistområdet Kuta, opplyser Utomo til AFP.

- Dette er drap, og så vil etterforskningen vise om det var overlagt eller spontant, sa han.

Offeret ble sendt til sykehuset i delstatshovestaden Denpasar for obduksjon. En lege der opplyste at kvinnen hadde flere sår på hodet som kan ha blitt påført med en «stump gjenstand».

- Vi kan se på sårene at offeret må ha kjempet tilbake, sier Ida Bagus Alit, som la til at en av hennes fingre også var brukket.

Hoteller bekrefter at de er kjent med denne «forferdelige tragedien», og skal bistå myndighetene i deres etterforskning.

- Vi er klare over dødsfallet til en amerikansk statsborger på Bali, og vi forstår at to personer har blitt pågrepet i forbindelse med saken, sa den amerikanske ambassaden i Jakarta i en uttalelse.

Wednesday, August 13th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments